Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pollla

młodsi faceci

Polecane posty

Gość pollla

nie wiem czemu ale zawsze przyciagam młodszych facetów. mam 28 lat a przważnie podrywają mnie 23,24 latkowie. nie powiem, podobają mnie młodsi ale zdaję sobie sprawe że z takim raczej nie ułoże sobie życia, oni raczej jeszcze inaczej myślą

Gość pollla
no nie powiem tez mnie zajebiście kręcą

Gość pollla
tylko zastanawiam się dlaczego bez mojej inicjatywy zawsze młodsi się kręcą ;-))

Gość Marta*26
ja jestem z młodszym i jakoś życie nam się układa... praca, mieszkanie, dziecko ❤️ on ma zaledwie 23 lata

Gość ja mam dokladnie
to samo!!!! mam 27 i faceta 24 lata :) da sie niestety odczuc ta roznice wieku ale jest cholernie przystojny, takie ciacho ze nie dalo sie oprzec :).... no i przewaznie mlodsi sie kreca :D

Gość Marta*26
ja mam dokładnie 🌻 :)

Gość elle24
Z moich doświadczen wynika ze młodsi są bardziej odpowiedzialni i bardziej szanują swoją starsza partnerke . Myśle,że gdybym miala troche rozumu to moze bym sie zwiazała z takim. Może młodo wygladasz i dlatego tacy cie podrywają?Jak ja ostatnio wyszlam sie pobawic to krecili sie kolo mnie 17 latkowie bardzo przekonani ze jestem ich rowiesniczka hehe.

Gość Marta*26
myślałam, że ten topik zacznie się rozwijać...??

hehehe teraz poznalam rodzinke ona 40 lat on 27 do tego dj maja dwojke dzieci 4 lata i 3 lata pierwsze co przychodzi na mysl to to ze to raczej on w tym zwiazku jest malo nie odpowiedzialny bla bla bla a ona jest super laska i jakzesz sie zdzwiwlam kiedy soe okazalo ze ona wlasnciwie pieknoscia nie jest a on mimo swojej pracy jest swietnym i odpowiedzialnym ojcem i do tego super mezczyzna bo nie sa po slubie ktory widac ze ja kocha juz dawno takiej fajnej pary nie widzialam 🖐️ az zbiera na zazdrosc;)

Gość zero kompleksow
zawsze mam mlodszych facetow, teraz on 26 a ja 38 ehhhhhhh

Gość gość
Ja też przyciągam młodszych, nie wiem dlaczego, często są to jedynacy. Sama nie wyglądam na młodszą, wyglądam na tyle ile mam. Spotykałam się ze starszymi, ale oni jakoś nie byli mną zainteresowani.