Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xoxoxoxo

Moj facet nie chodzi na imprezy ze mna

Polecane posty

Gość Xoxoxoxo

Woli siedziec ze swoimi kolegami w weekendy podczas gdy ja wole potanczyc. I jest ok, gdyby nie to ze moj kolega rozsiewa ploty ze widzial jak calowalam z jakims mezczyzna. Nie jest to prawda. ja jedynie tancze ze znajomymi czasem z jakims nieznajomym ale nie dopuszczam nawet do flitru. Kocham mojego partnera bardzo. Dlaczego tak jest ze ludzi kola w oczy szczesliw zwiazki i sieja ferment? Olac to czy skonfrontowac kolege?

mam podobna sutuacje ..pomijajac ten watek z całowaniem kogos tam ;)...moja droga najlepiej jest olac ... :) jaka masz pewnosc ze ten \"KOLEGA\" prosto w oczy nie powtorzy CI tej samej bzdury ?ludzie są nieobliczalni-niestety..a gdy zaczniesz sie tłumaczyc mozesz jedynie spobie zaszkodzic ... Zdaj sie lepiej na zaufanie partnera :)...Pozdrawiam 🌻

Gość Xoxoxoxo
Sunivia - ten kolega jest naszym wspolnym znajomym i wiem ze gdyby mojemu partnerowi cos powiedzial moj partner by mnie o to spytal. A wiem ze tamten gada bo mi o tym powiedziala znajoma. Radzisz wiec olac temat, tak?

Tak Kochana :) najlepiej olac temat :) ...jezeli nie daje CI to spokoju to porozmawiaj z partnerem ...:) ludzie tacy są ..jak widza ze komus sie układa ..robia wszystko aby to zmienic :P ...

Gość Xoxoxoxo
Wiesz co Sunivia jestem wrazliwa osoba i zasmucaja mnie takie akcje. Moze nie powinnam sie przejmowac ale boje sie plotek, tego ze spowoduja zamet miedzy nami. Pogadalabym o tym z moim chlopakiem ale boje sie ze moze zasieje w nim jakas niepewnosc. Dodam ze owy 'kolega' tkwi w nieszczesliwym zwiazku

jezeli moze sie dowiedziec od osob trzecich to lepiej Ty mu o tym powiedz :)...ja tez wrazliwiec jestem ;)...

Gość Xoxoxoxo
Z drugiej strony on i moj chlopak sa super kolegami. Widze ze sie lubia i nie chce tego psuc. Mam wrazenie ze tamten chce mi dopieprzyc, tylko nie wiem za co. Moze jednak dac spokoj. A Twoj facet nie jest o Ciebie zazdrosny ze wychodzisz wieczorami bez niego?