Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona15555Załamana

Rozstanie

Polecane posty

Gość Ona15555Załamana

...Miesiac temu zostawił mnie chłopak... nie byliśmy ze sobą aż tak długo bo tylko 3 miesiace.... Poznaliśmy sie przez internet... Okazało sie że mieszkamy obok siebie... ;( Spotkaliśmy się ;(... A On po 3 miesiącach stwierdził że nie potrafi ze mną być... Chociaż kocha... Byłam zazdrosna, i podobno męczył Go ten związek... ;(.. Ale ja Go kocham !!!!!! Widywaliśmy się prawie codziennie ;(... Przez pierwszy tydzien było strasznie, nie mogłam jeść spac... Po jakimś czasie się przyzwyczaiłam... Ale gdy go spotkałam... Znowu to samo i tak przez kilka dni... I znowu jush myślałam że zapomniałam... I tak w koło...Dziś byłam na akupach i Go spotkałam grał w bilard ;(... siedziałam przy stoliku z kumpelami, wygłupiałyśmy sie... Ale w sercu miałam tylko smutek ;(... Później głupia szłam za Nim ! Nie wiem po co... A teraz ma opis na GG... "Aniołeczku ;* I imie pewnej dziewczyny" ;(;( On ma 18 lat a zachowuje sie jak dziecko Strasznie mnie to zdołował, nie wiem co robić... Mam ochotę sie zabić choć wiem że nie moge ! POMOCY !

Gość starsza kolezankaa
mimo ze zapewne jestem starsza od Ciebie to mam to samo, tylko ze moj zostawil mnie oficjalnie dzis :( rycze caly dzien, nie moge sie pozbierac, bylismy razem pol roku, ale jest pierwsza moja tak wielka miloscia. Chyba to jeszcze do mnie nie dociera.

Gość Ona15555Załamana
...Ja od miesiąca czuje tylko pustkę ;(... Tak bardzo chciałam o Nim zapomnieć... Najgorsze jest to że mieszkamy tak blisko ;(... Nie daję rady ! Ciągle mam nadzieje że wróci ;( Chociaż po tym co dzis odstawiłam... I po tym Jego opisie ;(... Buuuu ;(