Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnica to ja

PROSZĘ O WYPOWIEDŹ KOBIETY I MĘŻCZYZN W SPRAWIE ZAZDROŚCI !

Polecane posty

Takie kobiety jak autorka topiku nazywam SP (smętna pipa) Ich zycie sprowadza się do narzekania jak jest źle a jak jest dobrze to do narzekania, że było źle i jutro też pewnie będzie źle. :D:D

Gość hahahaha......................
odezwaly sie nozyce Skad wiesz ze do ciebie mowa byla? Bo cie mama na obiad "cwelu" wolala? hahahahahaha

jak to skąd wiem? bo tylko ja pisuje tutaj, bo w realu nikt nie chce mnie słuchać i tylko z buta chcą mi w bułe przyjebać :P:P:P od razu wiedziałem zatem, że to do mnie... poza tym wyczułem wahanie stylu w pisma... wskazywało na to, że jak zwykle masturbowałes sie podczas pisania tego textu - a robisz to zawsze pisząc do mnie...

Mysle ze kazda kobieta jest na swoj sposob zazdrosna o swego faceta. Najwazniejsze aby ta zazdrosc byla kontrolowana. U mnie w zwiazku to facet jest zazdrosnikiem, wierz mi ze zycie z nim czasami mnie do szlu doprowadza, Po sobotniej klotni mysle ze chyba skoncze ten zwiazek po ciagla kontrola i wypominanie roznych niestworzonych rzeczy do przyjemnych nie nalezy. Zazdrosnica to ja- daj mu troche swobody. Powodzonka

Gość Mądra rada Corral

Gość zazdrośnica to ja
spadajcie cwele jak sie tu macie kłocić na moim temacie:o Homerkowa --> bardzo dziękuję bo to jedna z nielicznych normalnych wypowiedzi tutaj a w ogóle to ja nie wiem z czego ta moja zazdrość wynika skoro we wcześniejszych związkach to faceci byli o mnie chorobliwie zazdrośni wiec teraz jak wiem jak to jest to ja powinnam nie robić halo bez powodów...:o

Mysle ze bardzo zaangazowalas sie w ten zwiazek i nie ma oczywiscie w tym nic zlego. Najwazniejsze to nie wpadac w paranoje. Niestety tak to juz jest ze my obiety podchodzimy do wszystkiego bardzo emocjonalnie. A facet, no coz- dla niego popatrzenie sie na inna babke to rzecz normalna. Tego mu zabronic nie mozesz. Niech sie gapi. Jest z Toba- i to sie liczy. Wierz mi- glupia zazrosc moze zabic najpiekniejsza milosc