Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tablettteczka

czy moge byc w ciąży?????przy tabletkach prosze odpowiedzcie co o tym sadzicie

Polecane posty

Gość tablettteczka

od 4 lat biore tabletki zawsze w przerwie 7dniowej krwawienie trwalo 3-4dni az do teraz dostalam leciutkie plamienie i trwalo tylko jeden dzien. czekalam do dnia wykupienia kolejnej recepty i zrobilam rano test i wyszlo jakos dziwnie duga kreska jakby byla ale ledwo widoczna, siostra mowi ze nic nie widzi ale wedlug mnie cos jest. Wykupilam to opakowanie i dalej biore tabletki ale mam dziwne objawy bóle w krzyzu, ciagle chce mi sie spac,jestem nerwowa, mam jakis dziwny śluz i brzuch jakby twardy czasem jajnik prawy kluje no ta zgaga! mozliwe ze moglam wpasc przy regularnym stosowaniu tabletek??? co o tym sadzicie

Gość tablettteczka
upppppp

Gość to się zdarza
brałas może antybiotyk?

Gość Yonai**
hej,nio niestety zadko ale tio sie zdarza,ze nawet pod wplywem brania tabletek zachodzi sie w ciaze;/niechce cie straszyc ale jasna kreseczka tez oznacza ciaze;/jak jedna pojawi ci sie ciemna kreska w polu C a druga taka jasniutka rozwiutka w T,to oznacza ciaze,radze ci albo powtorzyc test,albo zrobic badanie Beta HCG,w kazdym laboratorium zrobisz je...kosztuje od 10 do 50 zl,zalezy od przychodni.Lub idz do gina i powiedz jaki jest twoj problem i niech cie zbada...jak zauwazylas ze napisane jest na ulotkach o tabletkach ze chronia one w 99% a ta reszta ten 1% zostaje...i tiu czasami zdarza sie wpadka;/niechce cie straszyc,bo moze mialas rzeczywiscie zwidy:)wiec lepiej powtorz test i sie nie schizuj!

Gość dziejuje za odpowiedz
no powtorze test dla pewnosci dzieki pozdrawiam