Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia_samosia_

TYLE OBIECYWAŁ A..

Polecane posty

Gość zosia_samosia_

pobawił sie i zostawił :( fakt po tym jeszcze pisał do mnie mysłama ze mu zalezy bo interesowła sie co u mnie itd. ale naiwna byłam :( a teraz to boli nie wiem jak mozna byc takim egoista pozbawionym uczuc teraz nic sie juz nie odzywa myslicie ze powinnam mu wywalic jakiegos smsa, czy takich frajerów to nie rusza

Gość elle24
Nie rusza,ale ja sie zawsze po tym troche lepiej czuje.

Gość zosia_samosia_
aha a co bym mu mogła napisac takiego ruszajacego zeby mu tak wjechac na ambicje

Gość krystynka z gazowni
miej swój honor!on nie jest wart Twojego cierpienia i zniżania się do jego poziomu , od takich facetów lepiej trzymać się z daleka . głowa do góry :) znajdziesz kogoś kto naprawdę Cię pokocha i nie skrzywdzi! trzymaj się ciepło , .

Gość zosia_samosia_
czyli nic sie nie odzywac?

Gość krystynka z gazowni
no i lepiej nic nie pisz ... z czasem wszystko odwróci się przeciwko niemu! tak to już w życiu jest i przeważnie się sprawdza ... kiedy wyrządzamy komuś krzywdę to wraca do nas jak bumerang ...

Gość zosia_samosia_
ale w sumie jak sie nic nie odezwe to tak jakby to było dla mnie normalne a nie ejst bo nie z kazdym sypiam i sexu nie traktuje od tak jak przygode

Gość elle24
Ja nigdy nie pisalam nic co wjezdza na ambicje,mi wystarcza jak mu skrzynke zapcham,ale to nic nie daje,pozwala sie wyladowac w sutuacjach jak i tak nie masz nic do stracenia.

Gość krystynka z gazowni
rozumiem , jezeli tak bardzo pragniesz mu wyznać co Ci leży na sercu to zrób to ... ale zachowaj :) godność

Gość zosia_samosia_
hmm.. wolałabym napisac nie ze tesknie za nim nie rób mi tego tykko cos w stylu co teraz sie nawet nie odzywasz-niezły jestes

Gość zosia_samosia_
"nie boj sie nie skrzywdze cie" twoje słowa - co za egosita

Gość elle24
To totalnie bez znaczenia co napiszesz bo takiego typa słowa nie ruszają.

Gość człowiek renesansu
ano facet lubi sobie poruchać i potem olać - natępnym razem nie bądź naiwna...hehe na mnie by nie zrobiło wrażenia zapychanie skrzynki smsami ...w sumie udawałbym potem że mi zależy jeszcze raz sie zabawił i znowu zostawił ..

Gość WIEDŹMOCHA
SAMA SIE ZASTANAWIAM NAD ZEMSTĄ ALE ONA RACZEJ DO NICZEGO NIE DOPROWADZI.... NIENAWIDZE GO PRZEZ TO ZE MNEI SKRZYWDZIŁ ALE W GŁEBI KOCHAM DRANIA..... CHCE ZEBY CIERPIAŁ STOKROC ODE MNIE

Gość zosia_samosia_
aa... to dzieki za lekcje napewno wyciagne wnioski

Gość elle24
No przecież pisałam ze to nic nie daje,jak ktoś rzuca słowa na wiatr to słowa zadnego znaczenia dla niego nie mają.

Gość zosia_samosia_
czyli nie napisze nic zazwyczak nikomu żle nie zycze ale jemu zycze zeby ktos go tak wyrolował jak on mnie moze cos zrozumie

Gość zosia_samosia_
dziwni faceci sa z takimi akcjami bo ciekawe co by zrobił jak bym z nim wpadła

Gość kaczuszka kwakwa
No ale jak to było? Byliście parą czy to jakaś przygoda była? Ile spotkań? Od razu był seks? Co Ci obiecywał? Pisanie o Twoim żalu i pretensjach ma sens, jeśli Ci coś zrobił, nie dotrzymał słowa. To, że mieliście romans, przygodę a on póżniej się wycofał niestety nie daje Ci prawa do nadawania na niego, bo Ci powie" ale o co Ci kobieto tak właściwie chodzi?"

Gość zosia_samosia_
nie najpierw były spotkania potem sex ale to juz po tym zapewnieniach ze mu zalezy i w sumie bylismy razem od tego a on potem poodzywał sie jescze parde dni (słodkie smsmy) i spokoj

Gość elle24
Oj za poważnie podchodzisz do seksu.Faceci tak nie mają.Jakbyś wpadła to taki koleś by cie z tym dzieciakiem zostawił.Więc w sumie mogło być gorzej:-)

Gość zosia_samosia_
ale nawet jesli to powiniem chociaz napisac ze sory ale to jednak nie to ale ostatni sms tez był sodki i tak nagle sie nie odzywa? :(

Gość zosia_samosia_
elle24 a ty umiesz to traktowac tak bez uczuciowo?

Gość długi tłów
On się na Ciebie nie obraził, może kiedyś jeszcze poprosi Cię o spotkanko ale to nic poważnego z jego strony. Awansowałaś na "koleżankę".

Gość elle24
A ile on sie nie odzywa?Może robisz babską afere z powodu kilku godzin albo dni?:-)

Gość długi tłów
jest miły i słodki, bo przecież było mu fajnie i dostał to co chciał. Faceci nie palą za sobą mostów!

Gość zosia_samosia_
ale mówił ze to nie jest sex bez zobowiazan ze chce byc ze mna to po co to wszytko gadał

Gość elle24
No zosia a ile on sie nie odzywa?

Gość zosia_samosia_
nie odzywa sie jakos tydzien ale to jest duzo jak na niego o tak to sie odzywał codziennie

Gość długi tłów
ja tam nie mówię, że chce być z babką , którą chce mieć tylko na "koleżankę".