Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasamatakafajna

Jedne do seksu inne do związku? Kryteria podziału.

Polecane posty

Gość do do zwiazku nadaja sie tylko
jasne! każda Ci powie, że ona nigdy bez miłości, że tylko związki, że ...bleble ble... Ciekawe jak to sprawdzisz?hehee

Gość do do zwiazku nadaja sie tylko
co znaczy szybko nie idzie do łóżka? a co to za różnica, czy to piąta czy setna randka? Przetrzymywanie faceeów na siłę, jest chore i tak postępują tylko albo autentyczne dziewice( co akurat rozumiem) albo te co się poradników naczytały.

Gość do zwiazku nadaja sie tylko
jakby mi za szybko poszla do lozka jakas to bym ja mial za dziwke. taka kobieta mi sie z latwa dziwka kojarzy

Gość do zwiazku nadaja sie tylko
poza tym kobieta szybko decydujaca sie na seks z facetami podejmuje ryzyko posiadania w zyciu wielu partnerow

tak sobie Was czytam.. i się zastanawiam czy są tutaj faceci, którzy cenią ( i potrafią uszanować) to, że kobieta chce zachować dziewictwo do ślubu? (według mnie to nie oznacza wcale, że nie kocha swojego partnera i jak najbardziej może być jego drugą połówką a nie ćwiartką jak ktoś wcześniej stwierdził ;) )

ale czemu do ślubu? a nie przed ślubem? przecież jak ludzie się kochają to nie ma żadnych granic...już bardziej bym to zrozumiała jakby ta moda ze stwierdzeniem ,,do ślubu\'\' zmieniła się ,,do zaręczyn\'\' czy to ma być jakaś gwarancja, pewnik..przecież nawet przyrzeczenie wierność przed Bogiem nie daje nam pewności ,ze będziemy razem do końca hmm ale ok nie ważne czy ludzie którzy się kochają nie powinni sobie ufać..a może to wiara..ok już milknę

Gość upupupupupupupup
up

Gość popieram popieram
Nie ma żadnych podziałów i reguł. Po prostu w jednej facet się zakocha a w innej nie. Taka natura;)

Gość BBBBBBBBBBBBB
związki są i tak przereklamowane;)