Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawskaaaaaaa

Auto dla kobiety ?

Polecane posty

passat ma tę wade, że jest złomem... ostatnim dobrym modelem był B3... a tigra - mówimy o nowej tigrze a nie tym starym badziewiu zrobionym na płycie podłogowej corsy... oraz słuszna uwaga - opla bedziesz musiała parkowac daleko od domu, bo w nocy rdza tak chrupie, że spać sie nie da

Gość Znawca aut
A co z produktami marki IFA VEB Sachsenring Automobilwerke Zwickau ???

Gość uuuuuupppppppppppppp

Gość Znawca aut
Tak. To były świetne samochody!

Gość uuuuuupppppppppppppp

Gość astra_
moja astra ma 12 lat i sladu rdzy :))) polecam wersje kombii - wygodna i fajnie wspomaganie chodzi co dla nas kobiet jest najwazniejsze - zeby zaparkowac w centrum handlowym. duzy bagaznik na zakupy, fotel podnoszony automatycznie do gory, dla małych kobietek, do tego elektryczne lusterka, zeby sie łatwiej otwierało przy pobraniu karty parkingowej :) klimatyzacja zeby sie nie wychodzilo spoconej w lecie... poduszki powietrzne ktore daja mi poczucie bezpieczenstwa.. i to wszystko za 7 tys :))))

Gość Goskaaaaa
Dziwne ja mam astre, z tylu nie mam nadkoli bo wyzarte, szyby na korbki, klimy nie ma, wspomaganie jest,ale ja jestem silna wiec mi to rybka... A lusterka normalnie ustawianie

Gość świat schodzi na psy
ople są do bólu zwyczajne, podobnie jak vw :P ale jak już bym miała wybierać, to na pewno nie seicento - nie rozumiem zresztą tego, ze między tymi dwoma autami wybierasz. jak corsa to ew. punto, ale nie taka pchła jak seicento. popatrz moze na francuskie auta 106, 306 - zgrabne, ładne i powabne. a jakie wygodne :D (i nie słuchaj pierdół o tym, ze drogie częsci i się psują :P) do 6-7 tysięcy spokojnie mozna kupić ok. 10-11 letnie auto. roczniki 96-97 nie są wcale złomami. z tym, ze kupując taki samochód trzeba się liczyć z tym, że kolejne złotówki trzeba będzie w niego wkładać (zresztą, przy każdym używanym - nawet tym 2-3 letnim). bo rzadko kto sprzedaje samochód wczesniej w niego inwestując. dochodzą koszty wymiany tych rzeczy, które bezwzględnie trzeba wymienić przy kupnie uzywanego (sprzedającymnie wierzy się, chyba, ze ma książkę serwisową, ale tej też do końca ufać nie można) do tego policz koszty rejestracji, ubezpieczenia. ps. jak ktoś ma astre I bez rdzy to albo ma fuksa, albo ktoś robił blachę i za chwilę i tak bąble wylezą.

Gość Goskaaaaa
Heh moze faktycznie trabanty byly dobre. Nie rdziewialy (no moze podloga i rama)

Gość świat schodzi na psy
http://moto.allegro.pl/4029_osobowe.html?id=4029&hide_categories_form=0&motoad=0&state=0&view=gtext&order=t&listing_sel=2&listing_interval=7&price_from=&price_to=7000&a_text_i%5B1%5D%5B0%5D=1994&a_text_i%5B1%5D%5B1%5D=1997&a_text_i%5B4%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B4%5D%5B1%5D=&a_text_i%5B5%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B5%5D%5B1%5D=&a_enum%5B12%5D=all&a_enum%5B13%5D=all&a_text_i%5B14%5D%5B0%5D=&a_text_i%5B14%5D%5B1%5D=&a_enum%5B15%5D=all&a_enum%5B16%5D=all&a_enum%5B178%5D=1&a_enum%5B199%5D=all&change_attr=Poka%C5%BC i przeglądasz, i przebierasz.... od wyborru do koloru. na pewno się coś znajdzie tylko już więcej nigdy nie pisz "auto dla kobiety" :o normalnie mam alergię na takie sformułowanie :o czemu nikt nie szuka "auta dla mężczyzny"? co to, kobiety to gatunek specjalnej troski czy co?:O

Gość miaaaa
Kobieta napisała konkretnie, że wybiera między dwoma samochodami.A skoro tak to weź tą corsę-mniejsze zło.Ale szczerze to uważam, że nie zapałasz sympatią do tak starego auta i będziesz miała ciągle coś do zrobienia.Miałam opla i nigdy więcej a seicento to nie samochód.Osobiście jeżdżę tylko dużymi samochodami i wszystkim polecam audi avant:)

Gość pytajacaaaaa
Avant to audi kombi. A czemu seicento to nie samochod? Ma 4 kola :-) W Polsce pala sie nienawiscia do malych aut. We wloszech jak bylam jezdzi duzo Smartów, Fiatów (nawet stare 500-mniejsze od malucha). Moze kwestia mentalnosci,klimatu w Polsce, moze zaszlosci po komunie (deficyt samochodow, nawet maluch byl luxusem)

Gość pytajacaaaaa
A co sądzicie o tym zeby kupic poloneza z gazem,albo 1.9 DIESEL z silnikiem citroena?

Gość no bo nie wytrzymam
Mazda 323 C. Super auto, ja takim jezdze i nawet faceci mowia, ze jest super :)

Gość oolga
Polecam micrę... blachy dobre ( nie to co opel w tym wieku), zawieszenie porządne. Musisz tylko uważać, żeby nie kupić czegoś co jeździło jako nauka jazdy, bo skrzynia będzie do natychmiastowej wymiany. Małe, zwrotne, silnik 1.0 więc ubezpieczenie nie za wysokie

Gość a ja daewoo matiza k-line
super!!malo palki, wygodny, pakowny wbrew pozorom, wszedzie sie zmiesci i wogole sie nie psuje!!

Gość Ankaaaaaa 28
Daewoo to nie samochod!

Gość AAAAAAAAj
FSO DAEWOO

Gość daewoooooooooooooo
ANKA!!a co to jest daewoo jak nie samochod????ja tez polecam,super!!