Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmiarowa

jaki to rozmiar na nasze?

Polecane posty

Gość rozmiarowa

jeansy dkny, rozmiar 3. nie mam pojęcia co to za rozmiarowka, moze amerykanska?

Gość rozmiarowa
dzięki ms kit :) chociaż szczerze mówiąc nie myślałam, że mój rozmiar klasyfikuje się do kategorii "bardzo malutkie"

nibys troche nie bardzo dobre tlumaczenie. bo jak nazwiesz rozmiqr 8 albo 10 ? w sklepach rozmiarowka jest od 00 - 12 w sklepach dla puszystych natomiast od 14 w gore

to rozmiarówka usa która zaczyna się od 00 (czasem w zależności od firmy od 1 które wtedy jest xxs ale częściej od 00) a ty mówisz o rozmiarówce uk w której jest 6-xs 8-s 10-m 12-l 14-xl 16-xxl 18-xxxl (czasem przesunięte tez o jedno w lewo)

ja spisywałam z metki promoda:P i innych firm:P więc to chyba zależy od producenta jak zwykle zresztą:P

Gość rozmiarowa
dzięki za odpowiedzi :) eh, tyle tych rozmiarówek, że trudno się połapać. byłam ciekawa, bo jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak dziwnym rozmiarem, jak 3. mam 88 cm w biodrach i 60 w talii, więc to raczej nie L, chociaż kto wie:P

a dziś byłam w galerii centrum i znalazłam jeszcze inaczej 3 było m:P:P wiec chyba wolna amerykanka z tymi rozmiarami:P

Gość rozmiarawa
eh, dokładnie. i przez to jeśli czegoś nie przymierzysz, to nie masz pewności, czy będzie dobre:|