Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macarena

Czy działa oczyszczanie enwergetyczne aury człowieka?

Polecane posty

Gość macarena

Czy ktoś korzystał z oczyszczania energetycznego aury człowieka.Niektórzy ludzie podobno zajmują się takim oczyszczaniem.Nawet przez internet można.Wróżbici głównie sie ogłaszają że to potrafią.Podobno jeśli ktoś ma złą energię to może mu sie w życiu nie układać a poprzez takie oczyszczanie wszystko zaczyna sie "pięknie" układać.Co o tym myslicie? czy rzeczywiście od tej energi może zależeć szczęście w życiu.Co prawda są ludzie w których towarzystwie czujemy się dobrze a w innym towarzystwie żle.Może to ta ich energia pozytywna lub negatywna

Oczyszczenie energetyczne jest bardzo potrzebne jeśli ktoś ma "zabrudzoną" aurę, a mogą to powodować klątwy, uroki i podłączenia dusz, należy to bezwzględnie oczyścić. Zapraszam na mój blog gdzie znajdują się opisy takich zanieczyszczeń: http://arabellaa8.blog.pl/ lub skontaktować się mailowo: arabellaa8@gmail.com

Gość gość
Zacznę od tego ze wychowałem się w patologicznej rodzinie (ojciec pije, matka nie wie co ma robić, siostra w domu dziecka etc.). Jakiś długi czas temu, dość długi czas temu zakochałem się w mojej bliskiej koleżance i to do tego stopnia że nie mogłem myśleć o niczym innym... o nikim innym - traciłem ROZUM JAK O NIEJ MYŚLAŁEM . Wiedziałem że nic z tego nie będzie, i perspektywa tego że prawdopodobnie wyjedzie na studia do Krakowa mnie jeszcze bardziej przygnębiała. Traciłem chęć do życia, miałem myśli samobójcze, użalałem się nad sobą i swoim życiem i .... szukając pomocy natrafiłem na stronę http://moc-energii.pl/index.html , pomyślałem że to moja ostatnia szansy i zamówiłem rytuał oczyszczający mnie ze złych energii. Chociaż na początku trochę wątpiłem w efekty, po odprawieniu rytuału wszystko powoli zaczęlo zmieniać się na lepsze. Zająłem się swoim życiem, natrętne myśli o tamtej dziewczynie odeszły w niepamięć i zacząłem żyć pełnią życia.

Gość Samannnta
Moim zdaniem takie oczyszczanie aury jest super. Odkąd zamontowałam w domu odpromiennik Creatos w moim domu w końcu nastał spokój!

Gość gość
To są rytuały złego. Nie wchodzcie w to bagno !!! Ostrzegam.

Gość eska

Nie zgodzę się z przedmówczynią. Mi oczyszczenie aury zdecydowanie poprawiło samopoczucie i jakość życia.