Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3577788 ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filmowiec Napisano Wrzesień 24, 2007 ty chyba caly czas przesiadujesz na erotycznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 ja??? a skąd :D a wiesz coś na temat telewizorów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 ja wiem czy dobry... dla mnie dobry, wszystko co moje to dobre :D ladnie sie prezentuje no i wszyscy schodzą się na mecze, także się nie chwal, ze kupilaś nowe cacko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 jeszcze nie kupiłam :O czekam aż mi doradzicie w tej kwestii :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 doradzam ci wlaśnie :P helołłłł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 nie kupuj plazmy, dobrze radzę, lepiej LCD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 no dzięki :D ale coś tam o chwaleniu było to sprostować chciałam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 ale to jest LCD :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 kurde a może skocz do jakiegos sklepu ze sprzętem? tam ci doradzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 a tam... przecież Wy się znacie na wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 aha... dobra, nie kupuj LCD, dobrze radzę, lepiej plazmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 widzisz Andrzej zapewny by ci pomógł ale zachcialo mu się wyjechać, a ja się znam ino na naprawie kranu i zmianie żarówek :P wybacz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filmowiec Napisano Wrzesień 24, 2007 ja mam pytanie do LUSESITY akad sie wzial twoj nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 http://www.euro.com.pl/telewizory-plazmowe-i-lcd/samsung-le32s62b.bhtml jeśli chodzi o LCD to Samsung albo LG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 musi być panasonic mój nick? to taki żarcik :P i nie lubię telenowel ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filmowiec Napisano Wrzesień 24, 2007 a ile masz lat bo tak mi sie zdaje ze kolo 35 latek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 około :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 nie może być panasonic :P samsung już dawno przegonił panasa w technologii LCD, ma lepszy kontrast oraz lepszą jakość obrazu jak koniecznie chcesz panasa to lepiej kup aparat cyfrowy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość filmowiec Napisano Wrzesień 24, 2007 tak mnie cos ciagnie do ciebie moze to tylko twoj nick a i twoje wypowiedzi sa czasem ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 ale ja chcę mieć komplet z dvd żeby jednym pilotem obsługiwać...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 to zmień DVD na Samsunga i po krzyku :P poza tym od Samsunga dostajesz gratis kapelusz oraz własnoręczną dostawę TV do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 jak to... kapelusz?! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 jak najbardziej, na wypadek gdyby trzeba było nieść telewizor podczas deszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale DVD Samsung Napisano Wrzesień 24, 2007 to nie są najwyższe loty.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 podobnie jak TV panasa ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 ale ja nie szukam najnowszego cudu techniki :D pytam tylko czy za tę kasę moze być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek--84. 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 za tę kasę może być, ale tylko samsung, panas za tą cenę to armagedon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach