Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krysztalka s

w miejsce milosci zlosc na dziecko

Polecane posty

Gość krysztalka s

ktos tak mial?>jadzis wsklepie czulam tylko nerwy i zlosc na dziecko na milosc chwilowo nie bylo miejsca chcialam zeby ktos wziol mi moje dziecko- 8 m- sprzed oczu

Gość bywa..ale nie u tak małego
dziecka. Przecież to jeszcze maleństwo, nie bywa złośliwe dla złości, tylko z bezsilności :(

Gość Trudno wytłumaczyc to
zmęczonej mamie. Ja też tak miałam. Złościłam i nadal się złoszczę na mojego maluszka, czego bardzo żałuję. Niestety nerwy często wygrywają z miłością :O

Ja raczej za złe zachowanie mojego dziecka obwiniam siebie,że na za dużo mu pozwoliłam, oczywiście są chwile,że jestem zła na dziecko ale nie pokazuje tej słabości.

Gość karolinka82.
ja mam dziecko w podobnym wieku tez sie czesto na nie zloszcze ale ta zlosc nie pojawia sie w miejsce milosci. kocham moje malenstwo ale jestem z nim sama, nikt nam nie pomaga i jestem po prostu przemeczona. i niestety czasem wsciekam sie chociaz wiem, ze tak male dziecko nie zlosci mnie celowo. potem mam wyrzuty sumienia :(

Ja sie tylko wsciekam jak zakładam Mance buty. Ja jej zakladam prawego a ona w tym czasie sciaga lewego i odwrotnie... ulubiona zabawa :P ale i tak sie dostaje mezowi bo to moje córciatko guzik z moich zlosci wie i smieje sie z mnie jak jej zwracam uwage ze jest zolza :P