Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowy rozsądek poszukiwany

Kobiety tak mało wiedzą o meżczyznach! I to jest problem!

Polecane posty

Hehe, może i to jest właśnie sedno. Nie oczekiwać zbyt wiele. A jeżeli chodzi o oglądanie się, to cóż, sama czasem obejrzę sie za jakimś przytojniakiem :P

Vivirra ja tez, ja też się ogladam...coraz rzadziej...gdzie ci przystojniacy?:>

Gość pomarancza.....1
:Oto co kobietki....skoro ogladacie sie niczym facet za kobieta to moze zaprosicie ich na piwko? taki wiecie no...podryw.Powiecie 'hej malenki dasz sie zaprosic na male co nieco?" :]

pomarańcza...niestety to nie w moim stylu...tak podrywa budowlaniec...a ja jestem kobietą, która potrafi zwrócic na siebie uwagę w typowo kobiecy sposób:)

Gość pomarancza.....1
naprawdę? oj to pardon ;) ale też pardon za to ,że nie zauważyłas iż to tylko czysta ironia była :)

Gość frk-0999
Kinka Przewidywalne to są odpowiedzi na Kafeterii :D Co to znaczy przewidywalni? To, że wiadomo, że większość mężczyzn na widok atrakcyjnej kobiety rozbiera ją w myślach? To nie jest żadan przewidywalność, tylko naturalna skłonność wynikła z właściwości psychicznych mężczyzn i kultury. A więc jeśli spotykam kobietę, podobami się i znajdujemy się w łózku czy gdzie indziej, to kobieta nie powinna takiego zachowania kwitować jako przewidywalne, bo rzeczy oczywistych w ogóle się nie komentuje. Tego się nie przewiduje, to się wie. To był tylko przykład. Wiele oczywistych zachowań jesteśmy w stanie "przewidzieć". Trudniej jest znaleźć konkretne motywacje prowadzące do zachowań uważanych za przewidywalne. Bo dlaczego ta kobieta a nie inna? Dlaczego tak się spieszył albo nie spieszył? I tak dalej...

Gość frk-0999
Na takie pytania należy szukać odpowiedzi. I tutaj już będzie trudniej. Tutaj już nie będzie można powiedzieć, jacy mężczyźni są przewidywalni.

frk..zależy czego kobieta oczekuje od takiego \"przewidywalnego\" faceta, każdy przypadek jest inny, jeśli wie czego chce to zdecyduje, gdzie z facetem wyladuje;)

Gość kobieta z Marsa
jedyna przewidywalna rzecz w waszym mysleniu to upolować"zwierzynę" zaciagnąć do łóżka i uciec jak najdalej ktos mówił o rozsadku mężczyzny: -nie dac sie osaczyć, -zabawic się jak najmniejszym kosztem - nie ponosic odpowiedzialnosci -nie miec zobowiazań -nie gadać za dużo a jeśli już się zdarzy cos "palnac" to iść w zaparte że nie pamiętam. Nas Kobiet nie trzeba uczyć z tematu"wiedza o mężczyznach"- wiemy wiecej niż Wam sie wydaje.

Kobieta z Marsa : przesadzasz, nie jest aż tak źle. Faceci są różni, po prostu tych paskudnych i wrednych bardziej sie zauważa (typowe w przypadku każdego marginesu)

Gość frk-0999
"zależy czego kobieta oczekuje od takiego "przewidywalnego" faceta, każdy przypadek jest inny, jeśli wie czego chce to zdecyduje, gdzie z facetem wyladuje" :D I tu się zgadzam, do każdego przypdaku, należy podchodzić indywidualnie. Nosimy w sobie powtarzalne cechy ale ich kompozycja jest już indywidualna.

frk jak miło, że ta dyskusja oprowadziła nas ostatecznie do podobnych wniosków:)

\"Ludzie są wszędzie tacy sami, czyli różni\". Nie ma ich dyskryminować ze względu na kolor skóry , religię itd..Ze wzgledu na płeć też nie.

Gość bcde
ja znowu mam szczęście do facetów którzy mówią kocham codziennie po 100 razy dziennie i jest to wyprane z jakiejkolwiek wartości. po prostu takie wyuczone klepanie

Gość frk-0999
kinka :)

bcde bo im się sympatia z kochaniem pomyliły...nie przejmuj sie i odpowiadaj: ja też cie lubię:)