Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OD ŁYSIENIA - SuupER Lek

ŁYSIENIE NIGDY WIECEJ - SuupER LEK

Polecane posty

Gość OD ŁYSIENIA - SuupER Lek

sam go uzywam i po paru tyg zobaczyłem pierwsze włoski, jest to super płyn ale tylko taki Oryginalny z USA bo u nas podrabiają niestety :( JA GO CAŁYM SERCEM POECAM , tu go kupiłem od tego gościa bo jest pewny i taniej zawsze niz w aptece. Orginał z USA http://allegro.pl/item248846752_rogaine_najmocniejszy_ze_wszystkich_rogaine.html

Gość ZGADZAMM SIE
jest świetny plus szybko działa i nie powoduje podraznien ja tez używam włsnie tego najsilniejszego bo jest najbardziej efektywny tylko że ja niestety przepłaciłem bo nie bylo takiej atrakcyjnej oferty

Gość oj nie ma to
jak sobie samemu reklamke robic,mam taki kodzik do generowania id komputera z ktorego wysylane sa posty,te dwie wypowiedzi sa z tego samego kompa,hahaha

Gość od Łysienia
chyba żle sie czujesz człowieku, nikt nikomu nie karze niczego kupowac , to jest tylko moja prywatna opinia , popytaj sie ludzi to sie dowiesz jak bardzo skuteczny jest to środek. w aptekach jest on duzo drozszy wiec jesli zobaczylem cos duzo tanszego to pomyslalem ze nikomu to nie zaszkodzi. Przymusu nie ma nikt jak nie chce kupowac nie musi. Proste !

Gość sexylady90
Serio tylko faceci mogą go używać? :(

Gość od Łysienia
tego extra strength tylko faceci moga stosować inne słabsze pewnie i kobiety. Z tym ze dla kobiet jest specjalny Rogaine on jest taki powiedzmy rózowy i zreszta tam na nim jest napisane Women's rogaine (...)

Gość od Łysienia
a dlaczego sie tym martwisz ??

Gość no własnie czemu sie tym
martwisz ?

Gość sexylady90
A ja nie mam łysienia androgenowego tylko od farbowania mi się włosy przerzedziły :P Gdzie mogę znaleźć ten różowy?Macie jakiś link?

Gość sam jestes frajer
jak sie uzywa podrobionych w Polsce specyfikow to nie pomagaja ale te oryginalne z USA są świetne i powtarzam to jeszcze raz ŚWIETNE !!! i od androgenowego wlaśnie jest oryginalny RoGAINE EXTRA STENTGH

Gość hmmmmmmmmmmmmmm.....
ale o co w tym chodzi, że kobiety nie moga go stosować? dlaczego??

Gość lechubzdyl
Lekarze, którzy często sami są łysi stawiają im niedokładne diagnozy i przepisują płyny kosmetyczne. W ten sposób ci młodzi ludzie nie mają nadziei na zmniejszenie stopnia ich choroby i myślą, że są skazani na bycie przedwcześnie łysym.Taki pacjent zmartwiony taką diagnozą lekarza rodzinnego jest pesymistyczny co wynika z paniki i zamiast do dermatologa udaje się do trychologa (specjalisty od włosów) lub renomowanej kliniki chorób włosów prowadzonych w tym kraku (Wielkiej Brytanii) przez laików. Zrozpaczony dostaje tam optymistyczne prognozy aby podwyższyć jego morale i jeżeli go na to stać może tam podpisać zgodę na drogie leczenie, które zbyt często nie opiera się na faktach naukowych, ale jest zazwyczaj doceniane przez klienta, który jest zdecydowany na każdą ewentualność. Po kilku coraz droższych kuracjach efekty nie są zazwyczaj takie jakich oczekiwał i kuracja kończy się rezygnacją. Jeżeli nie stać go na konsultację z trychologiem w klinice bez wątpienia ulegnie on przekonywującym reklamom w popularnych codziennych lub niedzielnych gazetach w których stawki (chodzi o ceny) wydają się bardziej rozsądne a przewidywane rezultaty niemalże przekonywujące. http://www.handsomemen.pl/Tag,Pocz%C4%85tki%20%C5%82ysienia.html

Gość gość
Polecam PILOXIDIL (http://www.piloxidil.pl). Bardzo ciekawa ta ich oferta. W moim przypadku zaczyna się łysienie, więc chciałbym to zahamować. Mam nadzieję, że zobaczę poprawę w jak najkrótszym czasie.

Gość gość
a6dN5F3b