Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana ola22

problem

Polecane posty

Gość zalamana ola22

Mam ogromny problem z owlosieniem w okolicy bikini.Od roku jestem z moim chlopakiem w fantastycznym zwiazku.Zamierzam rozpoczac wspólzycie ale niestety moj problem mnie przerasta.Depiluje linie bikini ale mam okropne krostki.Nie wiem jak moj mezczyzna zaraguje na ten widok.Wspominalam mu ,ze mam taki kompleks ale on jakos sie tym nie przejąl.Byc moze dlatego,ze nie widzial tego i stwierdzil,ze wymyslam.Mam straszna blokade i nie wiem jak dalej potoczy sie moje zycie, moj zwiazek. Powiedzcie mi czy faceci podczas aktu seksualnego bardzo zwracaja uwage na wyglad kobiety.Wiem ,ze sa wzrokowcami ale do jakiego stopnia. Postawnowilam wrzucic ten temat na forum życie uczuciowe gdyz mam nadzieje, ze ktos mnie wesprze.

Gość no to używaj depilatora

Gość to po goleniu polewaj
na koniec zimna woda i posmaruj LATICORTEM albo LORINDENEM.

no cos Ty... az tak to nie zwracaja na to uwagi ale znowu bez przesady... :P kup sobie mydlo \"bialy jeleń\" :P pomaga naprawde :) a depilatora nie uzywaj bo to jeszcze gorsze jest :/

Gość o jednej pani
spokojnie, jeśli nie będziesz się depilować codziennie, twoje skóra nawet po ogoleniu maszynką (byle dobrą, polecam jednorazowe, granatowe gilette, nie są super ale i tak najlepsze na rynku) będzie gładka a facetowi, póki cię nie pozna dobrze i nie zaakceptuje wraz z wadami, pokazuj się tylko wtedy gdy wyglądasz i czujesz się świetnie

tez mam ten problem. na poczatku mojego zwiakzu 9 a obeny facet jets pierwszym z ktorym sypiam), katowalam sie i wyrywalam wlosek po wlosku penseta. nie dosc ze dlugotrwale (sam zabieg), to w dodatku wloski wrastaly i tzba bylo wyciagac je igla (co pwoodowalo ranki i blizny). o bolu nie mowie, bo po 3 razie czlowiek sie najnormalniej przyzwyczaja. przerzucilam sie na zwykla masyznke. trudno, ze wzgledna gladkosc i jako taki efekt trwaja tylko 2-3 dni. krostki sa mniejsze i latwo sie ich pozbyc. ja zawsze depiluje sie podczas kapieli, pod koniec, gdy wloski sa juz dostatecznie miekkie. duzo mydla i gole. zadna filozofia. potem nawilzajacy krem lub balsam. na 3 dzien od depilacji robie masaz szorstka gabka,wloski nie wrastaja, coprawda skor jest zaczerwieniona, ale robie to zawsze wieczorem 9i wole tak niz gdybym miala sie potem przez tydzien meczyc z kielkujacymi i wrastajacymi wloskami). neistety w tym temacie nic wiecej od siebie nie moge powiedziec. sporadyczne wizyty w solariu (ale naprawde sporadyczne, 1-2 razy na 2-3 miesiace), lekko brazowia skore i nie widacz zaczerwienien. no albo po prostu brazujacy balsam do ciala. i nawet jesli nie wyglada to zbyt dobrze to moj facet po prostu tego nie zauwaza. przynajmniej nie powiedzial nigdy o tym.

Gość to po goleniu polewaj
wlasnie masz golic codziennie, gdyz jak wloski beda dluzsze to bardziej bedziesz podrazniac skore. pamietaj o dobrej maszynce, przede wszystkim ostrej,a jak jenorazowka sie golisz to zmieniaj czesto. uzywah moze pianki do golenia dla kobiet-one zmiekczaja wlosy i latwiej golic.

dlaczego po depilatorze jeszcze gorzej??:o Miałam ten sam problem co autorka i też mnie to wkurzało. Teraz używam depilatora i mam krostki tylko pierwszego dnia a potem przez dwa tygodnie gładką skórkę:D

i po depilatorze nie wrastaja? ja sie tez nad tym zastanawialam, ale boje sie ze bedzie tak samo jak po tej pensecie. tragedia...

depilator zle dziala na te miejsca.. ostatnio mi pani ginekolog doradzila ze juz lepsze sa plastry bo nie maja tych \"drgan\" Nie wiem co za roznica ale...

na milosc boska - nie depilujcie/nie golcie sie codziennie , bo zarosniecie gorzej niz malpa w dzunglii!!!! nie maszynka - a krem do depilacji - najpierw sprawdzic czy nie uczula udac sie do kosmetyczki - ona doradzi i zrobi jak nalezy ewentualnie jak bedzie trzeba to pogadac z dermatologiem a najlepiej walnac taki zabieg , co to wloski calkiem znikaja - tylko nie wiem jak to sie nazywalo , bo mi to nie potrzeba takich cudow , gdyz nie zarastam az tak- na szczescie powodzenia :)

Nie zauważyłam żeby cokolwiek wrastało:) Ale teraz jak tak mówicie to już sama nie wiem co robic:o

Gość 147lll
a ja gole maszynką wieczorem i smaruje Sudocremem, super pomaga.

Gość b.bjhb
a ja ci radze NIE SPIJ Z NIM!!! BEDZIECIE WIELE SZCZESLIWSI BEZ SEXU,no ale skoro JESTES TAKA JAK WSZYSTKIE I LUBISZ DAWAC..TO POWODZENIA!!:O 🖐️