Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do tematu

2 TYPY współczesnych kobiet.

Polecane posty

kokieteria to tylko narzedzie...to nie musi byc wrodzona cecha ale wyćwiczona...jest bardzo skuteczna:)

Gość do autorki tematu
Doda też mówiła w wywiadzie, że ma wysoki poziom testosteronu. Jesteś jak ona?

Gość niebieska kredka
W takim razie tym bardziej Ci to napisze ... Typ 1 często jest bardzo mocno zakamuflowany i po ślubie przechodzi w drapieżny typ. 2. Typ drugi jest od początku jasno określony. Mężczyzna wie na czym stoi. Ale typ 2 w pewien sposób utrudnia mężczyźnie bycie mężczyzną. Nie ma kogo zdobywać. Nie ma szansy wykazania się swoją męskością, bo wystarczy, że powie TAK.

Gość elle24
Może podzielmy je na "zołzy" i "nie zołzy". Takie to teraz modne na kafe;-)

do tematu, to ja nie wiem o co ci chodzi w końcu, jesteś babką tak? A czujesz w sobie męskie cechy? Chyba każdy jest mieszanką, tyle że w róznych proporcjach, no i dobrze myslę :)

Gość do tematu
elle---> ja mam problem, nie rób sobie jaj

Gość do tematu
że jak Doda? hmm..jest w niej coś męskiego, mało kobiecego....;)

Gość do tematu
niebieska kredka---. trafiłaś w sedno! Przejmuje rolę faceta, też chce zdobywać, brać co chcę, nie potrafię bawić się w subtelności..:(.

Gość do tematu
Kinka---> dzięki. Tyle, że wysyłam sprzeczne informacje:P Jestem słodką blondynką z niebieskimi oczami, mam delikatny dziecinny głos... więc faceci oczekują słodkiej ciepłej istoty a ja ich swoim zachowaniem rozczarowuję:O

Gość do tematu
Kinka--> to naprawdę ciężko wytłumaczyć, ubrać w słowa jak nie znasz takiej osoby;)

W sumie z tym opiekowaniem sie to nie zawsze tak..można też podejść do sprawy \"ja nie oczekuję opieki, bo sobie radzę, ale Ty nie oczekuj ode mnie, że bedę sie opiekować Tobą\".

Vivirra to po co z sobą być jak nie masz ochoty sie opiekować kimś i sama tego samego nie oczekujesz? Opiekować się, polegać na sobie, ufać...to takie podstawowe zalożenia związku...no chyba, ze tylko sex \"was\" łączy.

Gość do tematu
Vivrra__ja chce czułości i opieki, tylko nie potrafię jej dac i okazać, trochę jak macho;)

Gość jasamatakafajna
czyli zimna kobieta jesteś:)

Gość do tematu
jasamatakafajna---> w sumie tak:O

Gość do tematu
ja muszę udawać ciepło, wy chłód;)

Ufanie sobie nie jest równoznaczne z opiekowaniem się. Tak samo czułość..oczywiście, wszystko jest kwestią definicji. Ja nie oczekuję opieki w sensie pieniędzy, załatwiania za mnie różnych spraw itd, a on niech sam pamięta, żeby się ciepło ubrać.

ja tam jak już jestem z facetem to oczekuję od niego wszystkiego i sam też może ode mnie oczekiwac...nigdy mnie nie zadowalały półśrodki, jakbym chciała byc zosią samosią to bym była sama:)

Może i masz rację. Przyznaję, ja już sie bardzo mocno sparzyłam, więc wolę teraz nie liczyć na nikogo poza sobą. Tak jest łatwiej, co nie oznacza, że lepiej.

Gość pytanie.........do........
do tematu..................cierpisz na rozdwojenie jaźni? co adres inna osobowośc........a temat jakby ten sam............masz dużo wolnego czasu:D