Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiraszma

Jessica Alba a związek

Polecane posty

Gość Kiraszma

Mam problem bo mój partner ubóstwia Albę nie mówi mi tego ale ogląda z nią filmy w wyszukiwarce zawsze znajdę hasło Jessica Alba. Ma na kompie jej zdjęcia mówi że są mu nie potrzebne ale skasować ich nie chce..:/ Czuje się z tego powodu taka mała brzydka i niekochana seks nim już mnie nie cieszy. On mówi że mnie kocha że jestem najpiękniejszą chce ze mną być, ale woli bardziej oglądać Albę niż mnie:/ Wydaje mi się że ona jest jego marzeniem nie do spełnienia a ja jestem dla niego po to żeby on nie był sam. Przykro mi z tego powodu. Moja samoocena strasznie spadła zawsze miałam powodzenie u facetów czułam się piękna czułam że umiem zaczarować facetów. A teraz czuje się brzydka nijaka nie prezentuje się ładnie teraz rzadko kiedy ktoś zwróci na mnie uwagę. Już nie obchodzi mnie ot tak jak kiedyś bo czuje że w oczach mojego partnera nigdy nie będę tak piękna jak Alba. On pragnie wziąść ślub w następnym roku a ja nie bardzo wiem co na to. :(

Gość a kto to jest alba
??????????

Gość Mirkusik
To aktorka Amerykańska nie znasz jej :/

Gość przesadzasz
:) Ja np uwielbiam Wenta Millera, jego fotki mam w kompie, oglądam :) A faceta mam i kocham całym sercem :) Więc nie masz się czym przejmować wg mnie

Gość mezopotamia
no alba jest naprawde piekna

Gość po 20tce
pewnie mu się z wyglądu podoba.bo przecież jej nie zna.ale rozumiem że to przykre....też bym się dziwnie czuła.a może po prostu jest fanem? nie szuka żadnych innych aktorów,itp?

Gość Kiraszma
Wątpię że on ją traktuje jako swoją idolkę. Sam mi mówi że nie wierzy w hollywoodzką urodzę bo realnie wszyscy są zwykli a mimo to ogląda jej zdjęcia i najczęściej takie w bikin i gdzie tam odkryje kawałek ciała. Dodam też że przytyłam ostatnio z powodu ciężkiej choroby i tym bardziej mi źle bo nie czuje się jak w swoim ciele. ;(

Gość sorki ale ile lat
ma twój chłopak???:o

Gość Kiraszma
27 lat a ja mam 20 jesteśmy ze sobą trzy lata.

Gość Mirkusik
To spora różnica między wami. Nie chciałaś mieć kogoś w swoim wieku?

Gość przytyłas tzn ile wazysz
przy jakim wzroście?

Gość sorki ale ile lat
wcale nie taka duża różnica. Ale dziwne, że facet tak się zachowuje w tym wieku. Tzn. mi się tak wydaje, ze to dziwne. Rozumiem, że może oglądac jakieś tam laseczki, ale żeby tak się uprzeć na jedną?? Toż to trąca jakąś gówniarską obsesją:o

Gość po 20tce
nie powinien tego robić zwłaszcza,że miałaś problemy.pogadaj z nim .

Gość Kiraszma
mam 165 i ważę 62kg zawszę ważyłam 53kg ale to nie ma znaczenia teraz muszę wyzdrowieć. Od niedawna jest ten stan a jego zauroczenie trwa o wiele więcej.

Gość a na co jestes chora
?

Gość Kiraszma
On nie chce rozmawiać na ten temat zbywa mnie uważa że niem a o czym. Nie chce być jakaś drugorzędną osobą :(

Gość Kiraszma
Mam kłopoty z wątrobą i leki mi nie służą po prostu tyje od nich każdy inaczej reaguje mimo iż jem jak ptaszek. W szpitalu zeszczuplałam ale teraz w domu dostaję leki które podnoszą moją wagę.

Gość po 20tce
ten koleś to jakiś niepoważny... a może przesadzasz?ogląda różne rzezcy ale Ty jesteś przewarażliwiona i zwracasz uwagę tylko na Albę;)

Gość po 20tce
ten koleś to jakiś niepoważny... a może przesadzasz?ogląda różne rzezcy ale Ty jesteś przewarażliwiona i zwracasz uwagę tylko na Albę;)

Gość Kiraszma
Ale po co on ją ogląda ? Skoro wie że ja tego nie lubię od dalej to robi nie szanuje chyba mojego zdania :/ wiec jak ja mam zostać jego żoną?

ogląda ja bo ona go podnieca, podoba mu sie, i ja podziwia jako kobietą. kazdy z nas ma swój ideał wizualny widac ze jego ideałem jest ona. pewnie oglada jej rozebrane zdjęcia jak sie zabawia sam ze sobą. tacy są faceci, nie zmienisz tego. nie bedziesz ngidy jedyną na którą bedzie patrzył

Gość Mirkusik
Japonka jesteś bardzo szczera heheh

Gość Mirkusik
Ale i tak uważam że ten facet jest dziwny chyba nie docenia Cię tak bardzo jak Ty jego.

Ja tam bym iego pogonila i jeszcze nie mow, ze to obcokrajowiec? To ja jestem dla meza Jessica Alba czy jak jej tam :P W ogole jakas dzieciniada, po co mu foty jakies baby w kompie - nie ma nic do roboty lepszego?

Gość Kiraszma
nie to polak, ja też nie rozumiem czemu ogląda te fotki przecież on ma 27 lat a nie 15

Gość Kiraszma
On nie jest typem osoby która wali sobie konia znam go już ponad 10 lat najpierw koleżeństwo potem przyjaźń i miłość on się brzydzi takich osób.