firank_a 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 jestescie zadowolone z tych tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pileczka86 Napisano Wrzesień 25, 2007 zawsze kiedy dochodzi do krwawienia z odstawienia - bo wiadomo ze zadziałały :) ale ja np nie mam żadnych dolegliwości po niech, biorę 7 opakowanie i mnie nie zawiodły..oby tak dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julka-yasminellka Napisano Wrzesień 25, 2007 mnie zawiodły przy 5 opakowaniu:( cały miesiąc ostro plamiłam poprosty fatalnie miałam różne wahanie nastrojów i bóle brzucha zaczynam 6 opakowanie jak nieprzejdzie zmieniam na większą ilość hormonów ,pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cofeina 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 a ja biore i jest ok.wczedsniej w ostatnim tyg brania tabl. przed 7dniowa przerwa wystepowalo plamienie ale teraz jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dott malutki 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 witam mam na sprzedanie opakowanie jasminelle za 30zl, odstawilam poniewaz zle sie po nich czulam, to jedno opakowanie szuka nabywcy, a szkoda wyrzucic do kosza. osoby zainteresowane prosze pisac na mail dotta84@gazeta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach