Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej prrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hej, proszę!!!!!!!! POMÓZCIE, help!!!!!!!!!!!!! Nie mam ani jednego stanika..,.

Polecane posty

Nigdzie nie mogę kupić stanika na mnie, mam 84cm w biuście i 66pod:O Według niektórych katalogów powinnam mieć rozmiar4 stanika 65D! A ja mam mały biust. Ale i tak to wszystko nic:( Najgorsze, że nigdzie, po prostu NIGDZIE nie mogę znaleźć staników w rozmiarze np. 65C, po prostu chodzę bez, powiewam sutami pod bluzką, ale przecież tak nie mogę:O Nie mogę tak chodzić na uczelnię czy do pracy, bo to jest strasznie obciachowe. Teraz mam stanik 70B i jak podnoszę ręce do góry, to fiszbiny przesuwają mi się na środek cycków i muszę sobie co chwilę poprawiac stanik, już nie mam siły😭

Gość mam 88 w biuście
a pod 66 i noszę 70C jest idealny :)

Tak, ale na mnie 7o nie jest idealny.

ja mam pod 64cm, nosze staniki 70cm i sa ok... poprzymierzaj kilka 70iles tam, na pewno ktorys bedzie dobry, to zalezy od rozmiarówki :P

\"mam 88 w biuście a pod 66 i noszę 70C jest idealny \" Figa z makiem, jest za szeroki w obwodzie, ma kompletnie niewlasciwa miske i niszczy Ci piersi. Polecam przeczytac ponizszy watek: http://tiny.pl/1whj , obejrzec obrazki tu: http://tiny.pl/5kd8 , a potem zapraszam do zakupu rozmiaru 60F - wtedy zobaczysz, co znaczy idealny stanik. Mala_Mi17 - takze zapraszam do linkow powyzej. Butow za duzych nie kupisz, ale staniki tak? Bez sensu. Do autorki watku: nie 65D, tylko 60E (w rozmiarowce angielskiej 28E) polecam. To raz. Dwa: co do sklepow - juz tu o tym gdzies pisalam. Obwody 65 ma polska Melissa i Avocado (Avocado zapowiada tez 60), a w markach angieslkich wybor jest ogromny - zparaszam do internetwych zakupow w polskiej Bellissimie albo Intimo4you, albo w sklepach angielskich (Brastop, Bravissimo, Figleaves etc.) Wejdz na www.biusciaste.prv.pl i zobacz, ze wybor jest ogromny, a sklepow mnostwo :)

Gość to teraz moje problemy
68 pod i 85 w biuscie to co to bedzie ?

Gość all
kup dodatkowe poduszeczki i przeszyj w srodku stanika ;) nie powiino ci sie przesówac:)

Gość to teraz moje problemy
no masakra, ale dziekuje za pomoc tylko gdzie ja taki biustonosz dostane

Gość Vilemo 28
Nie moszę stanika od ok. 10 lat unikam przezeroczystych bluzek lub noszę podkoszulki zimą bo nie mogłam dobrać jak dobry to podniosłam ręce do góry to on też do góry podjeżdżał jak poluzowałam ramiączka to spadały tragedia męczyłam sie z stanikiem więc wyrzuciałam wszystkie i mam tylko jeden do lekarza a tak cała szafka koszulek Pozdrawiam

Gość So so so sexxxy
To jaki ja mam rozmiar stanika majac 73 pod a 105 w biuscie? :D Tak pytam z ciekawosci bo majac tak doskonale silikony nie potrzebuje cyckonosza :D

So so so sexxxy, 70GG/65HH angielskie. W Triumphie to teoretyczne 70K-L, 65 nie chce mi sie przeliczac :P Do pytajacej o sklepy: wejdz w linka z mojej sygnaturki (\"biusciaste\") - zawrotu glowy dostaniesz jak zobaczysz jakie cuda i jak latwo mozesz kupic w Twoim rozmairze ;)

Jeszcze do Vilemo 28: bo jak 80% kobiet nosilas zly rozmiar. Zamiast sie pozbywac biustonoszy wystarczylo po prostu poszukac mniejszego obwodu z wieksza miska :P

Gość przepraszam śe się wtrącam
Skoro niektóre panie nie używają (bo nie mogą dobrać) a mimo to żyją w zdrowiu i mają się niźle, to może wziąć z nich przykład i się nie przejmować? Po co się zadręczać i cierpieć z powodu czegoś, co nie jest do życia potrzebne? Że taki jest obyczaj polskich kobiet? Kiedyś nosiły koszmarne gorsety i hustki na głowach i kto o tym pamięta?

Gość a jak mam
72 pod i 87 w to jaki mam rozmiar??

72/87 to w markach angielskich i w polskim Avocado 65DD (30DD), a w Melissie 65D/E (granica miseczek). Zas staniki nosi sie po to, zeby nasze piersi nie wygladaly jak u Aborygenek czy innych ludow pierwotnych ;P No i wiekszosci kobiet to jest jednak bardzo potrzebne - przy wiekszym biuscie tylko dobry stanik zapobiega chocby problemom z kregoslupem czy odparzaniu skory.

Mam podobny problem. Pod biustem 64/65, a w biuście 81.5/82... i co z tym zrobić? Jaki to rozmiar? 65C? Nie mogę znaleźć nawet po to żeby przymierzyć i w takiej sytuacji boję się kupić przez net coś z czego nie będę zadowolona, a 70-tki już mi bokiem wychodzą...

Z 70 to ci glownie biust wychodzi, i to zapewne nie bokiem, tylko dolem ;) Potrzebujesz stanika w rozmiarze 60DD. Jesli mieszkasz w Warszawie albo Poznaniu, to niedlugo takie rozmiary powinny byc w Avocado. W Krakowie sa w Intimo na ul. Wyslouchow. Ale i zakupow przez net nie ma sie co bac, jak cos nie pasuje to op prostu zwracasz albo wymieniasz na inny rozmiar :)

O! dzięki Ci ;) Jestem z Krakowa więc dzięki tym bardziej za ten adres. Wybieram się już w poniedziałek, żeby biust nie wychodził już z żadnej strony ;)

Gość rajstopki bezszwowe
rady już masz fajne a moja to taka daj spokój ze stanikiem i kup sobie na allegro osłonki przylepne na sutki lub jak sie skonczyła aukcja to pozostje sexshop odwagi tam nie gryząa doradzą. Pozdrawiam i zapraszam na forum o rajstopach bezszwowych