Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ganc_2

Próba uczuleniowa - po farbie

Polecane posty

Gość Ganc_2

Witam. Jestem chłopakiem (lat 29) i chciałbym zafarbować włosy na stałe (Garnier odcień +4-6 rozjaśniający). Niestety próba uczuleniowa w zgięciu łokcia nie wypadła dobrze i dosłownie po kilku sekundach od nałożenia warstwy poczułem kłócie, a teraz (25 min) skóra w tym miejcu jest zaczewieniona i szczypie ;-( Faktem jest żę moja skóra faktycznie jest raczej wrażliwa i jestem raczej chorowity. Jednocześnie używam na skórze Lotriderm. Czy oznacza to że jestem alergikiem i nie mogę stosować tej farby? Czym mogę ją zastąpić itd... Czy mam czekać umówione 48 godzin ? Czym mogę ją zastąpić, czy ktoś da mi jakieś wskazówki itd...

Gość M.............
tak nie farbuj sproboj inna farbe. ale tak nawiasem mowiac nie farbuj mega wiesniackie

Gość Ganc_2
Nie gadaj ;-) jestem punkiem - po irokezie koloru zielonego po wizycie u fryzjera od razu wziąłem blond - tego samego producenta (garnier) i nastąpiła alergia. Myślałem także o stosowaniu henny.

Gość M.............
no to sproboj farbe innej firmy

Gość Ganc_2
żesz po zielonej farbie od ruskich nic mi nie było a kupiłem blond garnier to zaraz uczulenia dostałem wcisnę tą farbę ekspedientce w dupę