Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guniax

boję się śmieszności

Polecane posty

Gość guniax

mam 25 lat, ale nigdy nie maiałam przyjaciół... kiedy ktoś próbuje się do mnie zbliżyć - odsuwam się. Boję się, że gdy ktoś pozna moją nudną, nieciekawą osobowość - wyśmieje mnie. czy jestem dziwna?

Jesteś, bo wmówiłaś sobie, że jesteś nudna. Na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Gość guniax
ludzie mają zainteresowania, pasje, a jeśli nie - to przynajmniej zdolności krasomówcze i fantazję... ja tych cech nie posiadam, wiodę nudne życie, w którym jest miejsce na pracę i obowiązki domowe, natomiast nie ma miejsca na najmniejsze szaleństwo... skończyłam nudne studia ekonomiczne i siedzę za biureczkiem, choć nieśmiałość sprawia, że najchętniej schowałabym się pod nie

mam mniej więcej to samo... nie ciekawe szare życie, bez pasji czy zainteresowań. Bez bliskich znajomych, bo kto by chciał marnować swój czas na mnie jak ma przecież dużo ciekawszych możliwości 🖐️

Nie wierzę, że nie macie żadnych zainteresowań. Co robicie po pracy?

Gość guniax
wstydze sie tego ze moja pasja jest gra w kapsle na chodniku.

wracam do mieszkania i zajmuję się mało konstruktywnym zabijaniem czasu, jedzeniem, spaniem, itd... potem pobudka i ten sam dzień od nowa... w kółko i na okrągło to tak z mojej strony :O

Pewnie siadasz do kompa, zaglądasz na jakieś ulubione strony, bo takie na pewno masz. Coś Cię więc interesuje.

Gość guniax
niestety nie. tylko gram w te kapsle i uwielbiam cebule.

Gość musicie polubic siebie i
przestac myslec o sobie a zacząc o innych

Gość musicie polubic siebie i
zainteresowac sie tym, co robia i jak zyja inni, pytac sie ich o to,słuchac, jak o tym opowiadaja - bedziecie uznani za ciekawych rozmowcow.

Gość guniax
z kapslami słabe... Pracuję na różne zmiany więc przed pracą albo po niej gotuję obiad, piorę, zmywam, sprzątam... wszystko przy włączonej na full muzyce. No ale słuchanie muzyki - przecież to zainteresowanie dla tych, którzy nie mają zainteresowan. Nie, nie oglądam seriali ani wszystkiego co leci w telewizji. Ostatni raz w kinie byłam ponad rok temu, ostatni film na kompie oglądałam przed kilkoma miesiącami. Nie uprawiam żadnych sportów, czasami jadę połazić po górach. Dziwaczeję rozmawiając z psami, których mam już trzy. Oto prawda o mnie.

Gość guniax
moje zainteresowania są powierzchowne, niczego nie zgłębiam... tak samo jest z moją wiedzą - potrafię mnóstwo rzeczy, znam kilka języków ale żadnego biegle... szybko się nudzę, jestem zmęczona sobą, życiem

eee tam zaraz dziwaczejesz...rozmawiać z psami a coz w tym dziwnego Jak zaczniesz rozmawiać z kaktusem tym obok TV to już mogą byc symptomy jakiegoś dziwactwa ;)

\"na jakieś ulubione strony\" kafeteria się liczy? :D to chyba jedyna strona na którą zaglądam regularnie... tak to tylko gdy coś potrzebuję. Czyli rzadko. @ musicie polubic siebie i jasne... tylko: raz... muszą być jacyś inni. Na tyle bliskich znajomych, żeby z nimi gadać o czymś innym niż typowo oficjalnie to raczej nie posiadam, a tak poza tym nigdy nie potrafiłem nawiązywać znajomości :P dwa... nie lubię być wścibski :D Zresztą z praktyki widzę, że jak się kogoś o coś osobistego zapytasz to prędzej czy później się zrewanżuje a to by była porażka. Nie miał bym co odpowiedzieć :O

Gość guniax
a tak jestem trochę tajemnicza, nie wyda się, że w środku zupełnie pusto...

Gość może ktoś jeszcze

Gość moglo byc gorzej
niektorzy za zainteresowanie uwazaja chlanie, cpanie, zaliczanie, wiec brak takiego "hobby" nie jest jeszcze najstraszniejsza rzecza jaka sie mogla zdarzyc :p

Gość do guniax
fajny temat..

Gość guniax
:D Kontynuując zwierzenia... wstydzę się uśmiechać - bo uważam, że mam brzydki uśmiech, codziennie patrzę krytycznym wzrokiem na swoje odbicie w lustrze... a jestem niezwykle surowym krytykiem. Tu za dużo, tu za mało i ogólne wrażenie złe. Gdy ktoś jest dla mnie miły myślę "chyba czegoś chce ode mnie". Moje życie to jedna wielka schiza, choć z pozoru wyglądam na poukładaną, uporządkowaną osobę. Czy ktoś sporządzi mój portret psychologiczny?

Gość do guniax
widzę, że nie jestem sama...tez mi sie wydaje ze jak ktos zwraca uwage na mnie, to od razu cos chce...

Gość jakakkaka
wiesz co mam podobnie, skad ejstes

Gość jakakkaka
jestes DDA>?