Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odżywki sally hansen podróby

Aneta_1985

Polecane posty

Gość odżywki sally hansen podróby

witam, mam pytanie, moze ktos tak samo jak ja sie interesuje ta firma i odzywkami do paznokci. Od pewnego czasu (ok 3 lat) uzywam tych lakierow i dziwi mnie roznica w cenowa w sklepie a na jarmarku bądź allegro. jak rozpoznac czy to podroby czy orginaly te o połowe tańsze. opakowanie takie samo, gratisy w opakowaniu tez, buteleczka ta sama wielkosc, farba na nie (chodzi mi o złota odzywke) wszystko to samo. a skad ta roznica w cenie. jedynie co mnie dziwi to napis na butelce, w tych ze sklepu jest napisane : " SALLY HANSEN NAILGROWTH MIRACKE SALON STRENGTH RESISTANCE PROFESSIONNELLE SALONSTERKTE" a na tych z targu, allegro, bądź bazarku SALLY HANSEN NAILGROWTH MIRACKE SALON STRENGTH. Ktos miał juz takie doświadczenie z kosmetykami tej firmy tanszymi i drozszymi, tak samo mnie zastanawiaja kosmetyki firmy Loreal. Wyraźcie swoje opinie. Pozdrawiam

Gość sandra89765
Niema to jak kupowac ogrinalne kosmetyki w sklepie. moze drozsze o polowe, ale chytry dwa razy traci. Tam przynajmniej sa pewne a przy zakupie na allegro pozniej trzeba sie zastanawiac czy to rzeczywiscie orginal...