Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mam mu powiedzieć

Straciłam dziewictwo bez miłości. Co mam powiedzieć mojemu chłopakowi?

Polecane posty

Znamy się od wielu lat. Od niedawna jesteśmy parą. On pewnie myśli, że jestem dziewicą, bo nie miałam nigdy chłopaka. Jednak dziewictwo staciłam już spory czas temu, byłam na domku letniskowym, nieco wypiłam i zrobiłam to z kompletnie obcym mi facetem. Jak zareaguje mój chłopak jak się o tym dowie? Mam mu powiedzieć prawdę?

nic nie mów jak nie będzie pytał. A jak zapyta-najlepiej prawdę-ponoć zawsze wychodzi na jaw :-) pozdrawiam

A jak się kiedyś zapyta o to? Poza tym czuję, że powinnam mu to powiedzieć, to był zły występek z mojej strony, powinien wiedzieć, że nie jestem taka święta jak on sobie pewnie wyobraża. Tylko boję się, że ta informacja może mu się nie spodobać, on jest prawiczkiem i nie lubi łatwych dziewczyn

Gość antekkk
prawde, ale nie całą. tzn nie mów mu że sie schlałaś bo to dosyć obciachowe. Powiedz np. że to było wakacyjne zauroczenie, ze cie fascynował itp i myślałaś ze to TEN JEDYNY. No ale byłaś wtedy młoda głupia itp no i wiadomo że sie pomyliłaś. A tak naprawdę tym jedynym jest bez wątpienia on (twój partner) :)

Gość łączenie tematów***
20:42 S_A_M_A_N_T_A a po co mówić? to twoja sprawa nie jego 20:45 Co mam mu powiedzieć A jak się kiedyś zapyta o to? Poza tym czuję, że powinnam mu to powiedzieć, to był zły występek z mojej strony, powinien wiedzieć, że nie jestem taka święta jak on sobie pewnie wyobraża. Tylko boję się, że ta informacja może mu się nie spodobać, on jest prawiczkiem i nie lubi łatwych dziewczyn 20:46 pierwszy lepszy lekarz ginekolog za suty napiwek ci zaceruje, tylko po co?????? 20:49 hymen und clitoris jak on jest prawiczkiem, to ja jestem hymen und clitoris 20:50 Co mam mu powiedziec Pracowalam tez jako striptizerka w klubie nocnym w Niemczech i robilam laski starym Niemcom. O tym tez powinnam mu powiedziec?

Gość ja bym powiedziala cala prawde
bo jak czesciowo, to sie mozna pogubic w zeznaniach. Poiwinien cie zrozumiec, jesli cie zna i kocha. Jesli rzuci, to lepiej teraz, po co ci zawsze zycie w niepewnosci

Gość Ja bym rzucił
W życiu bym nie chciał mieć dziewczyny co uprawiała już przygodny seks, a zwłaszcza straciła dziewictwo w tak haniebny sposób!

Gość akurat wielu facetow traci
cnote w taki wlasnie glupi sposob. Jak sensowny, powinien cie zrozumiec i wybaczyc, w koncy nikogo wtedy nie zdradzilas

Gość Ja bym rzucił
Ja bym nie chciał mieć tak zbrukanej, nieczystej, zhańbionej, niecnotliwej dziewczyny

Gość do ja bym rzucil
ale podejrzewam,ze malo ktora chcialaby miec nietolerancyjnego, apodyktycznego faceta. Lepiej od razu wyjasnic sytuacje, niech facet pokaze, jaki jest

Gość Ja bym rzucił
Nie jestem nietolerancyjny, po prostu taka przygoda mi się nigdy nie zdarzyła i chcę mieć partnerkę na swoim poziomie

Gość to tez nikt ci niekaze
brac niedziewicy, ale moze nie dla wszytkich jest to taki problem.

Gość Ja bym rzucił
Może być niedziewicą, ale nie taką co tak ku-rewsko cnotę straciła

Czemu jesteście tak głupie mowiac wszysko facetowi Nigdy nie przyznawajcie sie do tego w jakich okilicznosciach stracilyscie cnote bo dla normalnego faceta nie jest istotne a te żółtodzioby wyciagaja wiedomosci zeby miec usprawiedliwienie na przyłosc jak beda zdradzac czy wypominac jak żone wzieli Dla mnie nie jest istotne dziewictwo a to jaki ma chrakter i stosunek do mnie i czy mnie kocha

Gość popieram jakiegos tam

Gość Ja bym rzucił
A dla mnie jest ważne czy dziewczyna jest porządna i czy się nie puszczała

Gość Ja bym rzucił
Nie chce mieć nieczystej kobiety drugiej kategorii

Gość popieram ja bym rzucil

Gość niech sie ludzie dobieraja
wg charakteru, Jeden zareaguje tak,inny inaczej. Dla kazdego istotne jest co innego.Wazne,zeby do siebie pasowali