Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to zrobić

Jak zrobić dobre pierwsze wrażenie na mężczyźnie?

Polecane posty

Za kilka dni spotkam się z nim po raz pierwszy, tak się boję:( Jestem osobą raczej nieśmiałą, ale chciałabym zrobić na nim dobre wrażenie. Pomóżcie!

Odradzam robienia na siłę \"dobrego wrażenia\", to raczej przynosi odwrotny skutek. Po prostu - bądź sobą, wrażenie \"przyjdzie\" nie proszone 🖐️

Gość ja juz nie wytrzymam
Trzeba chyba byc po prostu soba i zachowywac sie swobodnie. Ciezko o inna rade bo wzajemne spodobanie sie to cos co nie do konca zalezy od ludzi. Po prostu musi byc to cos.

Ja nie chcę udawać kogoś kim nie jestem, ale chciałabym wiedzieć czego powinnam unikać lub co byłoby wskazane

nie da się napisać scenariusza do takiej sytuacji - każdy facet jest inny, to co na jednym zrobi wielkie wrażenie, innemu może się całkowice nie spodobać scenariusze pisze sytuacja, w której się w danym momencie znajdziesz - bądź sobą i tyle

boję się, że mnie strach sparaliżuje i wypadnę beznadziejnie:(

Zasadniczo staraj sie byc soba. Opowiadaj o sobie ale nie w nadmiernej ilosci. Unikaj opowiesci o niedobrych bylych, o tym ze szukasz milosci na stale. Sluchaj uwaznie co on ma do powiedzenia. Ubierz sie elegancko aale nie przesadnie. Ma z ciebie bic naturalnosc. Lekko sie podmaluj ale LEKKO. To sa takie rady standard.

Kup mu batonika ... :) Ja dostalem od pewnej niewiasty na pierwszym spotkanku :P hehe w zyciu tego nie zapomne. :P

Gość elle24
No Sprzedawca Slonca tu sie zgodze, ja też cieszyłam sie jak dzieciak gdy facet zawsze w swoim plecaku mial dla mnie paczke landrynek;-) A co do pierwszego wrażenia to zwyczajnie wyglądaj ładnie jak zawsze i bądź sobą bo to czy pierwsze wrazenie jest dobre zalezy od tego co sie komu podoba,a skoro to ty masz mu sie spodobać to nie mozesz nic udawać:-)

Zachwuj sie tak jakby Ci w ogole na nim nie zależało, a jak to dostrzeże to On zacznie się starać wywrzeć na Tobie wrażenie :) Poza tym po co się na siłę wysilać? Nie warto, ponieważ stracisz to co masz w sobie najcenniejszego- naturalność. Szkoda życia na udawanie kogoś innego, niż się jest. Pozwól mu mówić o sobie jak jesteś nieśmiała :))

Ja z udawania zupelnej obojetnosci raczej bym nie polecala. Facetowi nie bedzie milo jak bedzie musial sie tylko on starac a ona nic. To go moze zniechecic. Ona ma po prostu byc soba. Serdeczna, moze lekko kokietujaca ale nie narzucajaca sie. Ma zachowywac sie naturalnie tak jakby rozmawiala z dobrym kolega.

Źle mnie zrozumiałaś. To nie tak. Bądź miła, uprzejma, uśmiechaj się jak coś fajnego powie, roześmiej się z dowcipu, ale na siłe tego nie rób, tzn żeby samej nie wyskakiwać z czymś podobnym na co sobie być może nie zasłużył ale jeśli już to się odwdzięcz uśmiechem, miłym gestem itp.

Do mojej osoby to dziewczyna nie zawracała by sobie głowy żeby zrobić pierwsze wrażenie. A właściwie to jakie to pierwsze wrażenie ? Znajomość była tylko internetowa ? To nie ma co dużo liczyć. Trzeba odrazu pogodzić się z porażką żeby nie było potem zbyt dużego rozczarowania

Ponoć warto wyglądać w podobnym stylu, nawet maksymalnie podobne ciuchy, jak w momencie gdy Cię pierwszy raz zobaczył. Bo skoro wtedy mu się spodobałaś, znaczy że taki typ lubi. I facet to nie kobieta, nie przyczepi się że przyszłaś podobnie ubrana. Podobno działa:)

Gość Hai
dlatego nigdy nie umawiam sie z nikim poznanym przez internet ;) ale mysle ze jakbym juz miala, staralabym sie byc bardzo mila i otwarta ,zeby on tez mogl poczuc sie swobodnie (pewnie nie tylko Ty czuesz lekki stres) poza tym smialabym sie z jego zartow i.... ogolnie, skoro juz go troche znasz to pewnie macie jakies tematy.. no i pewnie Ty wiesz lepiej co moze m u sie spodobac. Ale ogolnie wyluzuj... moze to on zrobi na Tobie zle wrazenie i bedziesz go miala w nosie :P i mysl optymistycznie! to zawsze pomaga ;)

Gość Hai
ekhm troche spoznione ale moze przyda sie komus inneu ^^'

Gość obama
Nie rob do niego maslanych oczu, nie boj sie ciszy, badz pewna siebie.

Gość obama
po co ktos wyciaga watek sprzed roku?:O

Gość siwuś
poznałam pewnego chłopaka na zabawie...świetnie nam sie tańczyło... Myślałam że to zwykął znajomość...On po pewnym czasie do mnie napisał ...i zaproponował spotkanie..mamy sie spotkac w przyszły weekend... on ma 21 lat a ja 16....Bardzo chce sie z nim spotkać..on jakby niechciał to chyba by nie proponował spotkania...Czy to nie jest zbyt duża róznica wieku?....

Gość tralla
dobre z tym BATONIKIEM :)