Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bobby

Podobno osoba starsza jest madrzejsza - w Polsce jest w wielu przypadkach inacze

Polecane posty

j - starzy sa nierozumni i popieraja PIS. na szczescie nie wszyscy :-)

Gość młodość ma to
do siebie, że jest głupia i zapatrzona w siebie jeśli młody zamiast siedzieć cicho i uczyć się, chce pouczać mądrzejszych i doświadczonych to źle młodzież chowamy szkoda, że nie znając się kompletnie na tych sprawach zabierasz głos

ja jestem starsza i nie nosze beretu...ani nie słucham radia-i nie zaglosuję na debili!!!!

Gość odezwał się moherowy beret

Gość na pewno nie jesteś
starsza, bo nikt z osób odpowiednio dobrze wychowanych tak się nie wyraża ja jestem ateistą, więc nie wypowiadam się o beretach, ale bedę głosował na PiS, bo myślę i nie czytam Gazety Wyborczej :)

bobby,a po której stronie ty jestes? że tak spytam-ja stara 34-letnia kobieta

hheheheheh,ale widac że słuchasz...i masz wyrobione zdanie,skopiowane,zaporzyczone-ja tez nie czytam tej gazety-a na debili głosowac nie bede i mam nadzieje że inni też!!!!!!

Gość jak można tak
atakować słownie zgadzam się z oceną młodości co ma kapitalizm i demokracja do braku wychowania, zadufania w sobie, braku wiedzy i odpowiedniego wykształcenia i doświadczenia ? ignorancja pozostanie synku ignorancją

Gość zgadzam się całkowicie
brak kultury osób młodych i sposób prowadzenia dyskusji nie do przyjęcia a wyzwiska jak w sejmie :)

ci którzy chca,musza...głosowac na pisiorówkarakaniastych-to ludzie ,którzy tak naprawde nigdy nie zaznali biedy,cięzkich chwil w zyciu,...bo niby co te dupki,ten rzad wam dał?lepsze życie???? jesli tak,pokarzcie mi,na moim przykładzie że moze byc lepiej,że są szanse....jestem w stanie zmienic zdanie....ale nie zmienie-bo mineły 2 lata i zero,zero z obietnic,zero,zero,zero!!!!!

Gość no wiesz chłopie
cool, but... I am from from U.S.A. honey... polonia się kłania a o demokracji więcej Ci mój syn powie niż Ty wiesz mówiłem nie ucz mądrzejszego

sam jestes durny i tepy!!!!!!!!!! ja chce aby ktos kto tak zawziecie broni Pisiorów przedstawil mi wynik ich 2-leniego rzadzenia,co zrobili ,z tego co obiecali?????? nie wysilaj sie pisiorze maniakalny-NIC!!!!!!!!!!!!!!!!! zamet,oszustwo,belkotanie-którego wstydzi sie kazdy Polak....żenada!!!!!!!!!!

Gość do kogo to było

hehhehehe,i jeszcze glowa państwa,która nie potrafi zaśpiewać-wróc-odtworzyc-hymnu-myli tekst-no przepraszam,to potrafią moi uczniowie ze szkoly specjalnej....wiec wyciagaj wnioski!!!!!!!!!!!!

Gość do kogo to było
do nie czy do durne topiki ?

Gość nic nie rozumiem z tego
jest nas chyba więcej, może po prostu założ stałego nicka niemniej jesteś strasznie agresywna i niegrzeczna, tak się nie rozmawia

jestem grzeczna,ale tez szczera i nazywam rzeczy po imieniu!!! Niby kogo obraziłam?

zwolennicy PIS-u, szczerze,jestescie dumni ze swojego prezydenta i jego kopii????? biorąc pod uwagę, szacunek dla Państwa-ostatnio prowadzilam lekcję-symbole narodowe-rola hymnu w zyciu narodu...reszte dopiszcie sobie sami!!!!!!!!!

myle się????? jesli tak to dlaczego kazali mi nauczac wszystkie klasy nie 2 ale juz 3 zwrotek hymnu...a premier nie zna nawet 2????? żenada premierze-uczniowie ze szkoly specjalnej ,potrafią zaspiewać z pamieci 4 zwrotki!!!!!!!!!! O czym to świadczy??? O debilności polskiego rzadu i jego premiera!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie wiem czy śledzisz kolejne prezydentury, ale naprawdę źle można powiedzieć o zachowaniu p. Kwaśniewskiego Charkowie, kiedy nietrzeźwy pokazał się ludziom .Mówiono wtedy o pomordowanych Polakach. Obecny prezydent dokonał tego na co wielu emigrantów czekało. Mamy cudowne Muzeum Powstania Warszawskiego, nie mów źle o jego patriotyzmie, bo walczy o Polskę za granicą jak nikt dotąd i naprawdę to widzimy.

Gość torbiel na nerce
to ze Kwasniewski zachował sie paskudnie na cmentarzu w Chrkowie wcale nie oznacza ze PiS zasługuje na poparcie:o