Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miarianna156

jaką kwotę podac na rozmowie??

Polecane posty

Gość miarianna156

nie wiem jaką kwote podac na rozmowie kwal. przy pytaniu ile chciałabym zarabiać:> chodzi o pracę w biurze nieruchomości- typowo biurowa- odbieranie telefonów, wprowadzanie danych i takie tam. Ktosmoże sie zajmuje tym samym i może mi powiedziec jaki ma mniej więcej zakres obowiązków?? praca w katowicach, dośwaidczenie 2 lata, ale nie związane z w.w.pracą. ktos pomoże??

Gość yjgkj
pełny etat 1200zł

Gość yjgkj
ja kiedys walnelam 1500 i powiedzieli że niestety ale ich nie stac i potem nie oddzwonili mysle ze z powodu wlasnie tej kwoty no ale probuj a nóż 1600 bedziesz mieć w kieszenie:)

Gość zapracowana
Kiedy mnie o to zapytano na rozmowie powiedziałam że na początku finanse nie sa tak istotne, i że teraz dla mnie najwazniejsze jest zdobycie nowych doświadczeń. Ale oczywiście jeśli okażę się dobrym pracownikiem będe oczekiwac również adekwatnego wynagrodzenia. Pracę dostałam od reki:) Uważaj żeby nie przesadzić ani w jeda a ni w druga stronę...

Gość kjgbkgjhvv
ale 1600 chyba brutto?? nie chodi tu preciez o prace w nieruchomościach, a jedynie odbieranie telefonów i jw.

Gość to de facto bedziesz
pracowac jako sekretarka, powiedz ze w granicach 1000 a 1200 zł netto chcesz zarabiac

Gość Ja bym...
walnęła tysiaka:) Mysle ze to rozsądna kwota:)

apfff, mów tyle, ile chcesz. ja np. powiedziałam, ze ponizej 1500 pracować nie chcę. i na początek stanęło na 1600 :) a teraz dobiłam do 2000 (w sumie w ciągu roku:)) i teraz wiem, zejak będę szukac kolejnej pracy to na rozmowie nie bedę schodzić poniżej tych 2 tys. nie można podawać zbyt niskich kwot, niech pracodawcy się nauczą, ze czasy pracy za 1000 się skończyły. jeżeli potrzebują kogoś do pracy to niech płacą tak, zeby mógł przeżyć a nie wegetować. trzeba się cenić! bo jak my sami nie bedziemy się cenić, to pracodawca sam z siebie tego tym bardziej nie zrobi!

Gość Proponuję.........
6.350,- netto