Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwina

co radzicie? wszelkie uwagi cenne.

Polecane posty

Gość nerwina

powiedzcie co sądzicie o kwocie 1200 netto na stanowisku pracownika biurowego / asystenta działu handlowego? jakie są zarobki na tych stanowiskach? bo szczerze mówiąc taka kwota leeedwo starczy mi na utrzymanie się, a tyle mi proponuje pewna bardzo mała firemka. Przyjąć na początek? Niektorzy mówią : bierz co jest i dalej szukaj" Faajnie niby, ale jak chodzić na rozmowy jak się urlopu nie ma? help

wiesz,ja mysle,ze to calkiem przyzwoita jak na oczatek pensja.Mieszkam nz Slasku,u nas za taki rodzaj pracy dostaje sie max tysiac zl`

Gość nerwina
dzieki z apierwsza wypowiedz nie wiem sama. Wiem za to, że moim kolezankom sie poszczescilo i zarabiaja po 1500 zl. Wiec mozna. Może więc czekac?

Zalezy gdzie mieszkasz. Jak duże miasto.. jest szansa ale malutka. A cv i tak możesz rozsylac i na rozmowy umawiać sie po pracy. Pracodawcy jakoś wolą ludzi którzy chca zmienic pracę niż szukających pracy. Nie wszyscy, oczywiście:)

Myślę, że 1200 zł to więcej niż zero zł, jakie teraz masz Piszesz, że ta kwota z ledwością wystarczałaby Ci na utrzymanie - a teraz z czego żyjesz, skoro nie masz nawet tyle? Jesli masz inne źródło utrzymania, to czekaj na lepszą ofertę, jeśli nie masz kasy na życie - bierz każdą okazję zarobienia pieniędzy. Z resztą, 1200 na początek za pracę biurową to nie jest jakaś tragiczna suma, zalezy jeszcze w jakim mieście i w jakiej firmie.

Gość nerwina
3miasto malutka firma handlowo-uslugowa zadnych dodatkow mieszkanie wynajmuje narazie mam utzrymanie, ale ile mozna ciągnąć..

Gość nerwina
może ktoś jeszcze się wypowie może ktos z 3miasta?