Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrraaaaarrra

ciaza przy tabletkach a nty?

Polecane posty

Gość rrrrrrrrrraaaaarrra

jaka jest szansa zajscia w ciaze dzien po 7 dniowej przerwie? czyli w dniu rozpoczecia nowego opakowania

Gość rrrrrrrrrraaaaarrra
czyli nie mam co sie martwic? dzisiaj zrobiłam test ale nie z porannego moczu .. wyszedł niegatywny :) ale czy mozliwe ze sie pomylił od stosunku mineło 12 dni

Gość rrrrrrrrrraaaaarrra
nie nic takiego nie miałam ...ale to był pierwszy raz z finałem we mnie i stad moje obawy...

roznie bywa z tymi testami ale zazwyczaj po tygodniu mozna juz zrobic i miec duza pewnosc co do wyniku...najlepiej za kilka dni zrob jeszcze raz tescik a wtedy bedziesz miala pewnosc

Ale po co? Przecież pigułki zabezpieczają, koleżanko nie kombinuj i nie wmawiaj sobie ciąży. Jeśli nie wymiotowałaś, nie brałaś jakiś specyficznych leków nie miałaś biegunek. To uspokój się.

rozmawiałaś z ginekologiem? zapytałaś się go jakie jest ryzyko zajścia w ciążę podczas stosowana tabletek antykoncepcyjnych? Wiesz co może obniżyć skuteczność ich działania?

Gość rrrrrrrrrraaaaarrra
nie,gin mi tylko przepisał tabletki ...duzo czytałam w internecie,ale opinie sa podzielone ,dlatego wolałam sie upewnic

z ciekawości - znalazłaś kogoś, kto w analogicznej sytuacji zaszedł w ciążę? (wykluczając oczywiście wymioty, biegunkę czy interakcje z lekami)

Gość rrrrrrrrrraaaaarrra
fallen_star ...prosze ...ja chce tylko słyszec odpowiedz na pytanie :( widocznie jestes starsza i bardziej doswiadczona,...wiec jezeli mozesz to mi odpowiedz,a nie zasypuj mnie pytaniami:( ...czytałam troszke o wpadkach i daltego sie boje ..wogole od stosunku tak dziwnie kłuje mnie w brzuchu i nie wiem czy partner za daleko wszedł czy co ... :(

ja tylko próbuję Cię skłonić d tego, żebyś sama doszła do tego, że Twoje obawy są bezpodstawne. Przecież jedząc już drugie opakowanie tabletek antykoncepcyjnych, jesteś chroniona w niemal 100 %. Dlatego nie zamartwiaj się. Uspokoić powinna Cię chociażby lektura ulotki, a jeżeli to nie pomaga, to idź do lekarza i porozmawiaj z nim - wytłumaczy Ci, że po to są tabletki anty, żeby facet mógł kończyć w Tobie i żebyście przy okazji nie zostali rodzicami :) pzdrawiam