Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetka_Poznań

szpital w Poznaiu na Lutyckiej - co o nim sądzicie?????

Polecane posty

Gość anetka_Poznań

Rodzic tam, czy nie?

Gość u mnie tak
najlepsza ponoc Polna ja chyba bym sie nie zdecydowala.

Gość rodziłam
Polna 33 Kombinat. Miałam tam praktyki na porodówce.MASAKRA!!!! Chyba,ze masz stamtąd lekarza prowadzącegi i wynajmiesz prywatną położna.W innym przypadku nie polecam.Pierwsze pytanie położnej przy przyjęciu to:\'jaki lekarz prowadził pania w ciazy\" I wszystko jasne.

Gość rodziłam
na Lutyckiej tez miałam praktyki.Wspominam lepiej,ale ani w jednym ani w drugim rodzić bym nie chciała i na szczęście nie rodziłam. Z opinii moich koleżanek to polecałabym świętą rodzinę

Gość rodziłam
Polna jest o tyle dobra,ze jesli dzieje się coś niedobrego z dzieciatkiem to mają tam oddział neonatologiczny z intensywną terapią ( SUPER WYPOSAŻONY).Ale tylko przez wzgląd na to mozna powiedzieć,że jest większe bezpieczeństwo dla dziecka,albo i nie. Pamiętam taki przypadek,ze lakarz który miał nocny dyżur nie zrobił c.ces. bo Powiedział :"nie chcę się babrać,bo ide do domu i niech ranek tnie" No to ranek ciął,ale było już za późno dla dziecka i prawie dla matki.dziecko zmarło,a matkę ledwo odratowali ,bo prawie sie wykrwawiła. Przedwczesne oddzielanie łozyska. pamiętam to był chłopiec i wazył 3800 i już niezył :-(