Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuniusia26

Kto lubi swoich teściów. Wpisujcie się!!!

Polecane posty

Gość Niuniusia26

Pozytywnie dla odmiany!

ja ich lubie:) maja swoje wady ale ogolnie strasznie sa wyluzowani, mozna pogadac z nimi powyglupiac sie:)

Gość sssddf
ja bardziej, niz rodzicow..

Gość Niuniusia26
Bo ja ich lubię, ale jestem jeszcze trochę spięta i głupio mi powiedzieć do teścia tato czy do teściowej mamo. A mój mąż powiedział ostatnio do mojej mamy proszę pani :) Myslałam, że padnę. Jeszcze się przyzwyczajamy, bo jesteśmy 3 m-ce po slubie i żadko widzimy rodziców.

Gość kicia34
jaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

też jeszcze nie mam, ale mama mojego miska świetna... ojca nie znam niestety... ale chyba tez wole ich od swoich :o

Gość Niuniusia26
Lubię ich, ale wolałabym żeby mieli lepszą, bardziej wyzywająca pracę. Wtedy mogłabym z nimi pogadać o wielu rzeczach więcej. My z mężem jesteśmy po studiach, teściowa ma tylko maturę a teść jest po zawodówce. Choć jako ludzie są bardzo w porządku, można zawsze na nich liczyć, i traktują mnie świetnie, jak córkę, to mimo wszystko szkoda, że nie mają wykształcenia i pracy inteligenta...

Gość veni vidi vici
Chyba Cię porąbało.

Gość joka76
Niuniusia! Ty brałaś ślub z teściami czy ich synem? Skoro wykształcenie teściów jest takie ważne to mogłaś sobie znaleźć taką rodzinę gdzie wszyscy by mieli wyższe wykształcenie. Tylko może wtedy niekoniecznie teściowie mieliby o czym z tobą rozmawiać.

Gość Niuniusia26
No właśnie. Macie rację. To bardzo nie fear, ze tak myślę o teściach. I źle się z tym czuję. Nie zmienia to faktu, ze nie bardzo mam o czym z nimi rozmawiać. Ile można o kuchni, remoncie, polityce i życiu...

Gość wygryk
KIedy bylam krótko po slubie tez myslałam, ze tesciowa mi wszystkich zastapi ( nie miałam juz rodzicow), ale po latach tak mi zalazla za skore, ze teraz ( po 17 latach) gdy tam idziemy najpierw sobie w domu poplaczę , z trudem sie zbieram, ale ide dla dobra dzieci. Potem najczesciej tez placze i mam cala noc z głowy, niestety............. Mojej chyba nie da sie polubic, ona zawsze wolała swoją coreczke, to nic ze rozwodke,

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie:P

Gość Niuniusia26
do wygryk - ale w jaki sposób Twoja teściowa daje Ci popalić? Może powinnaś z nią porozmawiać i wyżalić się?

Niuniusia26 - masz porąbany tok myślenia :O Lubię swoich przyszłych teściów, chociaż nie mają wykształcenia takiego jak ja :P

Gość Monicaaa
Ja mam ok możemy pogadć o wszystkim a czasem takie śmiechy odchodzą że szok;-)wyluzowani;-)

Gość Niuniusia26
I o czym z nimi rozmawiasz Roxi?

Gość wygryk
moi tesciowie mają ukonczone tylko 7 klas szkoly, mąż i ja mamy średnie wyksztalcenia, moja rodzinka i rodzice tez mieli srednie a nawet wyzsze( tamte czasy, roczniki 192.....), czsami tez mi przeszkadza ze tesciowie to prosci ludzie

Gość Niuniusia26
Dzięki za zrozumienie wygryk

Roxi 23 po ślubie dużo się zmienia i teściowie zazwyczaj też:P przed ślubem jest wszystko piękne, a później nadchodzi rzeczywistość:P

Gość Niuniusia26
Moim zdaniem nie ma co generalizować, ze wyszktałceni są mendami. Moi teściowie są bardzo ok. ale teksty przy stole typu Podaj sól ojcowi przy mojej wykształconej rodzinie... Głupio mi było za teścia. No i inne rzeczy ich śmieszą niż mnie.

Gość hahahahahaha
Przy mojej wykształconej rodzinie :-o

Gość ccwcwcwc
Ja uwielbiam teściową. Ona też mnie lubi. Teścia nie znam, mój mąż nie chce utrzymywać z nim kontaktów z przyczyn rodzinnych i osobistych.

Gość Niuniusia26
No tak, bo moi rodzice i rodzeństwo są wykształceni, mają skończone studia i dobrą pracę w zawodzie.

Ale moi teściowie mają dużo wad, ale mimo wszystko lubię ich, czasami wkurzają ale w sumie są spoko. Więc wcale tak cudownie nie jest, a po ślubie wiadomo może byc tylko gorzej :P

Gość wygryk
Mieszkam na Śląsku, jest tu dziwny zwyczaj ( co zauwazylam, bo u mnie tak nie bylo), ze rodzice trzymają sie córki , jej pomagają , ją wspieraja, a co z synem? I tu nie chodzi o pomoc materialną ( nie chcemy i nigdy takiej nie otrzymalismy) , ale o iine rzeczy. Np. syn zaprosil babcie na Dzien Babci do szkoly, gral koledy, chcial jej pokazac, bo drugiej babci nie ma , a tesciowa na to :a co babcia zrobi z Kubusiem?- czyli dzieckiem córki, - nie przyjadę , a moj syn wyl wieczorem a ja nastepnego dnia poszlam do szkoly na występy, bo nie mial komu dac prezencik a inni przyszli z babciami. To sa przykre historie