Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ale tu jest mowa o

PLAY - kto jest w tej sieci ?

Polecane posty

Go艣膰 ale tu jest mowa o

Witam! Coraz bardziej zastanawiam si臋 nad wyborem tej sieci kom贸rkowej :) Czy kto艣 mo偶e korzysta z ich us艂ug ? Jak u nich z zasi臋giem? Jaka jest jako艣膰 rozm贸w ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale tu jest mowa o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nie wiem ale
polecam sie膰 w kt贸rej jestem czyli plus

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 --Heyah--
Pracuje a salonie PLAY i sczerze odradzam. Lepiej kup sobie HEYAH jest lepiej i nawet taniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale tu jest mowa o
Nie no Waze odpowiedzi mnie powalaja ... gdzie argumentacja ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja mam tel z playa
i jedyny minus jest taki ze przysy艂aj膮 rachunki tak pozno ze np. w dzien ostatecznego terminu zap艂aty:O masakra a po za tym wszystko ok

Udost臋pnij ten post

O zasi臋g Playa jak na razie nie ma co sie martwi膰:P, maja umow臋 z Plusem o wykorzystanie stacji przeka藕nikowych, podobno do roku 2010. A Plus w skali kraju ma najlepszy zasi臋g;) Czyli o to nie ma co sie martwi膰. Osobi艣cie nie mam powod贸w do narzekania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez nie mam praktycznie
nic do tej firmy :) (na zasieg nie narzekam, rozmowy sa czyste) ... jedyny minus to jak kolezanka wyzej pisala termin dostarczania faktur ... czasami dochodza po terminie zaplaty :( No ale to mozna kontorolowac logujac sie na swoje konto i sprawdzajac rachunki, jest podany nr konta, wiec mozna placic zanim dostarcza nam fakture ... gorzej jak ktos nie ma Internetu :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez nie mam praktycznie
Oczywiscie mam na mysli KONTO na stronie PLAYa :) www.playmobile.pl

Udost臋pnij ten post

Ja jestem na karcie w PLAY i jestem naprawd臋 zadowolony. Przeszed艂em z karty Orange i dla mnie jest znaczna r贸偶nica na \"+\". Za rozmowy p艂ac臋 po艂ow臋 mniej i oprocz tego 2 min, po艂膮czenia do mnie i ja dostaj臋 1min. na pol膮czenia wychodz膮ce. Mnie telefon miesi臋cznie kosztuje 30z艂 ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko nie z kalpk膮
m贸j kolega, kt贸ry pracuje w Play odrwdza艂 mi przej艣cie do nich.. wed艂ug niego ta sie膰 jest dobra dla tych, kt贸rzy chca kom贸rk膮 zast膮pi膰 telefon domowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sorry ... ale nierozumiem
"wed艂ug niego ta sie膰 jest dobra dla tych, kt贸rzy chca kom贸rk膮 zast膮pi膰 telefon domowy"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja rowniez polecam
narazie nie narzekam :) A co do faktur - niestety te przychodza do mnie czesto opoznione :P

Udost臋pnij ten post