Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale tu jest mowa o

PLAY - kto jest w tej sieci ?

Polecane posty

Gość ale tu jest mowa o

Witam! Coraz bardziej zastanawiam się nad wyborem tej sieci komórkowej :) Czy ktoś może korzysta z ich usług ? Jak u nich z zasięgiem? Jaka jest jakość rozmów ?

Gość ale tu jest mowa o

Gość ja nie wiem ale
polecam sieć w której jestem czyli plus

Gość --Heyah--
Pracuje a salonie PLAY i sczerze odradzam. Lepiej kup sobie HEYAH jest lepiej i nawet taniej.

Gość ale tu jest mowa o
Nie no Waze odpowiedzi mnie powalaja ... gdzie argumentacja ???

Gość a ja mam tel z playa
i jedyny minus jest taki ze przysyłają rachunki tak pozno ze np. w dzien ostatecznego terminu zapłaty:O masakra a po za tym wszystko ok

O zasięg Playa jak na razie nie ma co sie martwić:P, maja umowę z Plusem o wykorzystanie stacji przekaźnikowych, podobno do roku 2010. A Plus w skali kraju ma najlepszy zasięg;) Czyli o to nie ma co sie martwić. Osobiście nie mam powodów do narzekania.

Gość ja tez nie mam praktycznie
nic do tej firmy :) (na zasieg nie narzekam, rozmowy sa czyste) ... jedyny minus to jak kolezanka wyzej pisala termin dostarczania faktur ... czasami dochodza po terminie zaplaty :( No ale to mozna kontorolowac logujac sie na swoje konto i sprawdzajac rachunki, jest podany nr konta, wiec mozna placic zanim dostarcza nam fakture ... gorzej jak ktos nie ma Internetu :(

Gość ja tez nie mam praktycznie
Oczywiscie mam na mysli KONTO na stronie PLAYa :) www.playmobile.pl

Ja jestem na karcie w PLAY i jestem naprawdę zadowolony. Przeszedłem z karty Orange i dla mnie jest znaczna różnica na \"+\". Za rozmowy płacę połowę mniej i oprocz tego 2 min, połączenia do mnie i ja dostaję 1min. na polączenia wychodzące. Mnie telefon miesięcznie kosztuje 30zł ;-)

Gość tylko nie z kalpką
mój kolega, który pracuje w Play odrwdzał mi przejście do nich.. według niego ta sieć jest dobra dla tych, którzy chca komórką zastąpić telefon domowy

Gość sorry ... ale nierozumiem
"według niego ta sieć jest dobra dla tych, którzy chca komórką zastąpić telefon domowy"

Gość ja rowniez polecam
narazie nie narzekam :) A co do faktur - niestety te przychodza do mnie czesto opoznione :P