Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agggaaaa

TYM RAZEM SIE NIE PODDAM!!!

Polecane posty

Gość tauranga
o, widzę, że złe emotikonki mi sie przez przypadek wstawiły miały być uśmiechy, hi, hi...

Cześć dziewczyny!:) Dolaczam sie do was:) DOpiero 5 dni diety za mną. Waże 70kg Mój cel to 55kg w 3-4miesiące. Wiele razy byłam na różnych dietach cud , nie cud.Spedzilam dzien na lekturze posiweconej odchudzaniu i juz wiem co robilam zle. Stosuje diete w sumie taką rozsądną tzn jem co 3-4 godziny małe posiki (4 razy dziennie), pije dużo wody, unikam węglowodanów i ćwicze na stepperze 40min+brzuszki. moj zoladek juz sie przyzwyczail i nie odczuwam glodu:) Bede tu pisac jak mi idzie i postaram sie byc z wami do końca o ile ktos tu zostanie bo nie bede pisac sama do siebie:) oby nam sie udalo! Zycze powodzenia! i trzyam kciuki za nas :))

Gość tauranga
Cześć Ola !!! Będziemy się wspierać ! W kupie raźniej, hi,hi !!! Ja na razie ćwiczę po 30 min. a i tak już po 15-tu mam dosyć i pot się ze mnie leje, za grosz kondycji nie mam !!! Jak jej trochę nabiorę to chcę sobie do tych 30-tu minut jeszcze dodać 6 waidera (czyli brzuszki właśnie). Będziemy sobie wzajemnie kibicować.

jestem jakas dziwna bo ja bardzoo lubie cwiczyc:), ale zakres moich cwiczen w domu konczy sie na stepperze i na brzuszkach,dlatego chcialabym sie zapisac na jakis areobik czy silownie. To uczucie ze spalam kalorie, czuje jakas satysfakcje:-D Ja dzisiaj zjadlam: pół kromki chleba razowego z serkiem wiejskim pół jogurtu naturalnego z musli kotlety sojowe (blee nigy wiecej;p) z surowka i tyle.. malo bo pozno obiad zjadlam a na kolacje juz bylo za pozno i mnei teraz ssie w zoladku i mam pokusy pojscia do lodowki ale sie powstrzymam:-) CO myslicie o tabletkach wspomagajacych? PS:gosiagosia- fajne te zasady:) no a jak wam idzie dieta dziewczyny?:-)

ola witaj:) tauranga ja cwicze ale niezbyt regularnie;/ a jak juz cwicze to z plytami DVD, dzieki nim jakos lepiej mi sie zmotywowac:)

witam witam:)) ojej!.. niewiedzialam ze soja szkodzi!!, wyobrazalam ją sobie w samych superlatywach, szok, bo wsyzscy sie nia tak zachwycaja!. przestane ja jesc bo i tak nie dobra;p. A CHodzi mi o tabletki Therm Line czy jakos tak:-D? Stosowal moze je ktos?:-) A dzisiaj zjadlam: *pół makreli w sosie pom. i pół kromki chelba razowegook.200kcal *kawa z mlekiem i cukrem 200kcal *warzywa gotowane na parze hm.. ze 150kcal *jablko 50kcal i zostalo mi na podwieczorek pol jogurtu naturalnego zmusli- 150kcal razem; 750kcal :-)

Gość tauranga
Dziś znowu ćwiczyłam 30 min. na orbitreku. Czy orientujecie się jaki powinno mieć się puls podczas ćwiczeń ? Wyczytałam raz gdzieś ,że nie należy przekraczać 130/min bo powyżej tej granicy w wyniku nadmiernego wysiłku organizmu spala się tkanka mięśniowa zamiast tłuszczowej. Wiecie coś na ten temat może ????? O tych tabletkach nie slyszałam ale ja wogóle słabo się orientuję w kwestii różnych specyfików do odchudzania, bo nigdy wcześniej nie interesowałam się dietami i chudnięciem.... Dopiero teraz mnie rzeczywistość zmusiła, he, he....

Gość tauranga
przy czym jeden wspomagacz właśnie stosuję: od wczoraj jestem na Herbalife i bardzo jestem ciekawa czy mi pomoże, bo poglądy na temat tych specyfików są skrajnie różne....

Nie mam pojecia ile trzeba miec pulsu wogole sie nie orientuje w tej kwestii:-P :-) dzisiaj jest imprezka i bedzie duzo piwa :-( no nic:-D wciągne se jakiegos drinka:-)