Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No-Scar

No scar

Polecane posty

Gość No-Scar

Dziewczyny mam pytanie. Wiele dobrego czytałam na temat kremu NO-SCAR perła inków, chciałabym zakupić go bo borykam się z bliznami i przebarwieniami potrądzikowymi. Ale jeszcze do końca nie zlikwidowałam trądziku, jeszcze wyskakują pojedyńcze krosty, czasami więcej czasami mniej. Słyszałam że tego kremu nie można stosować na świerze wykwity, tylko i wyłącznie na całkowicie wygojoną twarz! CZY TO PRAWDA ? Ale na ulotce jest napisane że pomaga na trądzik, łagodzi go. Więc gdzie prawda, jeśli wiecie coś na ten temat to bardzo proszę napiszcie

Gość czarne galy
ja sie jeszcze zapytam czy to masc polska czy dostane ja tez za granica kupic ? bo akurat jestem w Niemczech

Gość czytałam opinie
No Scar nie działa, jest przereklamowany i drogi. Już lepiej kupic Cepan albo Contractubex, one przynajmniej są na blizny. Cepan jest maścią a Contractubex przezroczystym nietłustym żelem. Ten ostatni chyba lepiej sprawdzi się na cerze skłonnej do wyprysków.

Gość czytałam opinie
Pewnie można No Scar kupic w jakiś aptekach internetowych, płacisz wtedy kartą kredytową. Wpisz hasło w google to znajdziesz. Nie robię antyreklamy ale czytałam wiele niepochlebnych opinii na temat tej maści, dużo osób próbowało jej na blizny po trądziku albo rozstępy i wielka lipa...

Gość paula168
ja kupiłam ten krem...ma ładną konsystencję, lecz zostawia tłusty film....efekty? używam go 3 dni, więc na ten temat nic nie mogę sie wypowiedzieć.