Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pum pum pum

henna na farbe do wlosow mozna?

Polecane posty

na koniec sierpnia farbowalam wlosy na sredni blond i wyszedl mi jakis taki rudy. nie podoba mi sie teraz kupilam henne do wlosow z =venity. moge ja nalozyc na wlosy jakos na dniach zeby nie zrobily sie zielone czy musze czekac do sprania sie farby?

Gość no raczej nie można
skoro na każdej hennie tak piszą....

Gość a ja kiedyś kiedyś
malowałam farbą na czarno. taką zwykłą farbą chemiczną. po jakimś miesiącu czy dwóch od malowania pomalowałąm basmą czyli jakby henna tylko czarna. i wyszedł mi super kolor. taki naturalny lśniący czarny bez żadnych kontrastów rudych czy fioletowych. do tego włosy były super miękkie. nie trwało to długo bo się zmyło. jak pomalowałam po jakimś czasie to już tak ładnie nie wyszło bo miałam swoje odrosty (jasny brąz) i na odrostach wyszły rudawe. ogólnie słyszałam, ze na farbe chemiczną jak już kolor spłowieje czyli po 2-3 m-cach można położyc henne, ale na henne nie powinno się kłaść farby chemicznej!!! a ta venita to wcale nie jest taka naturalna. ma wiele sztucznych składników, no ale napewno zdrowsza od innych farb ze sklepów. ostatnio pomalowałam włosy brazem z wenity i nie polecam. wyszły mi jak u starej baby. z połyskiem fioletowo-czerwonym. bleee... :P na szczęście się zmyło! tak całkiem zeszło po około miesiącu.