Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulinka_

STOSUNEK PRZERYWANY a ciąża - u par z długim stażem

Polecane posty

Gość ulinka_

jak to jest z tą metodą antykoncepcji? jestem z moim facetem już od prawie 7 lat, przez 1,5 roku stosowałam antykoncepcję w postaci pigułki, przez pół roku mojego chłopaka nie było w kraju, a przez resztę czasu stosowaliśmy stosunek przerywany. Czy to normalne, że do tej pory nie wpadliśmy? powinnam się martwić, że naszym problemem jest brak połodności?

Gość juluś
niepowinnaś się martwiś na zapas wiele par stosuje tę metode (choś ja bym na to nieposzła) może twój chłopak jest odpowiednie szybki i jak dotychczas ta metoda dzieła a może kochacie się poprostu w dni niepłodne.

Gość blondyyyyyy
stosunek przerywany nie mozna nawet nazwac metoda antykoncepcyjna!!!!!!!!!! chcesz byc w ciazy to rob tak dalej

Gość ulinka_
no właśnie chciałabym być w ciąży, próbowaliśmy w zeszłym miesiącu, ale niestety bez powodzenia:( dziś dostałam okres:(

Gość przygoda_
jak chcesz być w ciązy to musi się spuscić w środku :o

Gość nie słuchaj
głupot. Specjalistka od stosunków przerywanych jest niedoinformowana:-O To nie jest metoda antykoncepcji, tylko psychologiczny patent, żeby uspokoić kobietę ("nie zajdę...?") i zestrestresować mężczyznę ("zajdzie na bank!!") Ale skoro chcesz mieć dziecko, to trzymam kciuki, żebyś zaszła, tylko... bądź cierpliwa, nie wszystko, co ma być dobrze zrobione, da się zrobić w miesiąc czy dwa ;-D.

Gość ulinka_
więc albo ten "patent" u mnie działa naprawdę albo ja rzeczywiście mam problem i mogę być bezpłodna skoro sprawdza się przez tyle lat:O

Gość antyguma
ja z moim partnerem stosowalismy stosunek przerywany przez 6 lat i nie zaszlam w ciaze Tyle ze nam bylo wszystko jedno bo chcielismy dziecko wiec gdyby bylo to bardzo bysmy sie cieszyli Potem przez 9 miesiecy staralismy sie o dzidziusia Myslalam ze jestem bezplodna no bo co mozna myslec jesli przez tyle lat sie nie wpadlo i jeszcze dodatkowe 9 miesiecy staran W koncu sie udalo :-)Teraz stosuje tabletki bo boje sie wpadki Jednym sie udaje a innym nie Takie jest moje zdanie Ale przerywany to napewno nie metoda anty:-)

Gość ulinka_
antyguma--------> ale wszystko jest z Tobą ok? jesteś zdrowa?