Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zoa

czy całowanie zawsze sprawia przyjemność?

Polecane posty

W googlach znalazłam duzo określeń i rodzajów. :D Moja sięga do połowy bioder. :D

U mnie jest to imitacja, bo maja długość 3/4, ale nie są konkretnie wyodrębnione, tylko tak jakby zszyte tylko na końcówkach (za łokciem). :O

a ja do tej pory nie mogę zdobyć się na odwagę i kupić sobie czarnych majtek. 😭

Nie przepraszaj, bo rozśmieszyłam się razem z Tobą.:D Nigdy się nad tym ciuszkiem nie zastanawiałam, a teraz mnie śmieszy. :D

Oj kup sobie jakies jedne. I tak nie będziesz ich nosić, bo przez wszystko przeswitują, np. przez fartuch. I będziesz musiała prać je ręcznie, zeby Ci innych gatek nie pofarbowały. I będziesz się w nich czuła odrobinkę wyzywająco. :D

Emocjonalnie z lizeską???:O Noooo Ależ oczywiście! Ona mi się sni w moich snach erotycznych, i w ogóle...... ;) A jak mi smutno, to się jej zwierzam.... Czasami piszę do niej listy lub wiersze... :D

uciekam bo zaraz zacznę marudzić. chyba jestem za mało dojrzała na forum erotyczne.🖐️

A pewnie! Nie czułeś, jak Cię w myślach pocałowałam? Koło samego ucha - mocno i siarczyście! :D ...nie masz kłopotów ze słuchem?:O

Śpij dobrze i kup te majciochy. Boisz się, ze baba, która Ci je sprzeda pomyśli, ze jesteś rozwiązła?

żeby nie było,że nie kulturalna jestem 🖐️ jeszcze nie miałam sposobności zakolegować się z frezarką dobrej nocy