Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zoa

czy całowanie zawsze sprawia przyjemność?

Polecane posty

Perła, nie śpisz - jesteś sama w domu? marzenna, chyba tak - kwestia estetyki. Kobiety są po prostu ładniejsze od mężczyzn to i przyjemniej je oglądać. Poza tym facetów zwykle kręcą takie rzeczy.

Perła- szokująca zmiana pozycji. Tyłek celujący w sufit. Nie zasnę dziś ze zdziwienia:D

Marzenna gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D Ojciec - czekałam, aż się we mnie balsam wchłonie. Ale już się wchłonął, muszę cokolwiek ubrać, bo juz mi chłodno na golasa.

A ślubny zasnął od razu po ..... Snem sprawiedliwego, w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku. :D

A wiesz, jakie mam fajne koszulki do spania? Z satyny, ztakiego czegoś, w czym się nie spocisz (jak ciuszki sportowe, tylko z cieniutkiego). No wiesz - fartuszek jest dłuższy... ;)

ślubny na całe szczęście pracuje po nocach. zawsze

Mój tylko czasami w nocy pracuje. Jak ma dyżur. Już bierze mniej dyzurów, bo nie mamy jakichś wygórowanych potrzeb finansowych.

Kolor kremowy, czy wścielke czerwony? Tylko szybko napisz, bo zaczynam drżeć (z zimna). :)

Już jestem w kremowej. Lizeskę też ubrałam, bo kremowa jest na samych ramiączkach. Ojciec, ale w dzień, to dokładniej widać wszystkie głupie miny, jakie się robi w trakcie.... :D:D:D

na szczęście bo nienawidzę spać z kimś, obok kogoś. Perła-Co to jest \"lizeska\" ?

Narzutka - taki jakby ażurowy sweterek bez guzików. A ja robie miny, a on mi się przygląda i jest mi głupio, a jak chcę zakryć buzię poduszką, to mi nie daje. Ponoć mam bardzo skupioną minę tuż przed...

zaintrygowały mnie te miny. ja ostatnio zachowywałam kamienną twarz, ale jeśli te miny wyglądają naprawdę głupio to muszę się jeszcze zastanowić czy naprawdę chcę odmiany.

Coś Ty - w łóżku jest fajnie. ;) Na pewno bardziej miękko niż na blacie. :D:D

Mój te miny uwielbia, bo na niego działają, ale to mi jest głupio, ze on się patrzy, bo to jest takie oddanie całej siebie, a ja ... No nie mogę się tak całkowicie do końca przełamać. :(

Tak ojciec. Właśnie to wtedy miałam na myśli, ale nie napisałam, bo za krótko się znalismy. Teraz znamy sie o 4 dni dłużej, więc piszę. :D

On nie jest bez sensu, to bardziej cos takiego w rodzaju narzutki, bo imitację rękawów ma luźniutką i jak się ma gołeramiona, dekolt i dużą część pleców, to jest akurat. :D