Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2007 przecież to reprezentacyjna ulica Saskiej Kępy... większość sklepów pozamykanych, z brudnymi szybami oklejonymi ogłoszeniami... walające się papiery, ruchome płyty chodnikowe aż żal... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2007 nikt się ze mną nie zgodzi...? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2007 ...ostatni kurwa raz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankesa 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 zgadzam sie w ciemno , bo nie wiem o co chodzi , al;e cie próbuję uspokoić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 francuska...taka troche zapyziala jest, mozna by ja na cudo zrobic przeciez :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfa z Krainy Wiecznej Ułudy 0 Napisano Wrzesień 26, 2007 Ja się zgadzam, chociaż dawno nie byłam:) Jakiś rok temu zrobili festyn i myślą że to wszystko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 26, 2007 no właśnie... zdziadziała :O nawet jej pomnik Osieckiej nie pomoze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie są włądze Napisano Wrzesień 27, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 Nic mnie to nie obchodzi. :o Żartowałem. Ale nie lubię się zastanawiać nad rzeczami, na które nie mam wpływu, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedyna pociecha ze Napisano Wrzesień 27, 2007 handel na stadionie zlikwidują:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 Nie wiem ostatni raz na stadionie(jarmarku) byłem ze dwa lata temu więc to co z nim zrobią mało mnie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach