Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18 ...

Rodzice zapomnieli ...

Polecane posty

Gość 18 ...

o moich 18-nastych urodzinach :( ... mialam je 4 dni temu :( Bratu 2 lata temu urządzili wielką 18-nastę w barze i jeszcze mu samochod kupili ... a o mojej to nawet nie pamietali :( Trochę mi przykro ... no ale oni tacy sa. Nigdy mnie w pelni nie kaceptowali ... bo jak to matka kiedys powiedziala ... jestem dzieckiem z wpadki ;/

Gość o matko....
zeby dziecku powiedziec ze jest z wpadki to trzeba miec tupet... dziewczyno usamodzielnij sie jak najszybciej wynies sie z domu to bedziesz miec spokoj. Nie potrafie zrozumiec jak mozna nie akceptowac swojego dziecka...

Przytulam bardzo mocno wiem jak to jest być gorszym dzieckiem - teraz jestem dorosła, mam swoją rodzinę a jak co do czego dochodzi żyję w cieniu brata.

Gość romantica
nie martw sie,wszystkiego naj,naj,naj🌻kiedys bedziesz miała własną rodzinę,będzie dobrze

Gość wybacz kochanie ale coś
mi ty śmierdzi prowokacją :)

W takim razie masz ode mnie najlepsze życzenia imieninowe:) A Tobie radziłabym kupić tort, zaprosić babcię, jakąś ciocię, wujka, a rodzicom powiedzieć w ostatniej chwili lub wcale, niech się zdziwią :)

usmiechnij sie słońce :) wiem, że łatwo mówić....ale postaraj się... i faktycznie jak ktoś wyżej napisał : usamodzielnij się jak najszybciej.... dużo zdrówka, szczęścia i miłości ci życzę :) 🌻 🌻 🌻

Gość morhpina
zrob wlasna mala imprezke, zapros babcie jakies ciocie.......a rodzicow wcale!! 🌻

Gość upupupup
a masz🌻

niech się wypchają, pewnie z 80% dzieci jest z wpadki, oni pewnie tez więc nie ma się co martwić. Widać byli zbyt durni, żeby się zabezpieczyć, a teraz Ciebie gnębią. A Ty już jesteś i to jest cudowne :) Wszystkiego najlepszego!!!

Gość morhpina
a poza tym, mysle, ze moglabys sie im tym samym odplacic, gdy sa ich urodziny tez nie skladaj im zyczen itd.

Gość moi rodzice
zapomnieli o moich 21 pierwszych urodzinach, mialam je miesiac temu:o mama po jakims czasie mnie przeprosila, ze zapomniala, a ojciec ma to w dupie, dzisiaj bylam zalatwic sobie studia, jak wrocilam to nikt sie nawet nie zapytal czy sie dostalam. Czekam tylko, zeby sie usamodzielnic

oj - moze braciak im juz miesiace wczesniej przypominal rodzice tak czasem maja , ze im sie lata myla - mi tez czasami moje wlasne ur sie myla ,a zyje powodzenia - zrob impreze i to szybko i powiedz rodzicom , ze zapomnieli - sprawdz reakcje mysle , ze sie mylisz , ze cie mniej kochaja czy cos - bez jaj