Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malami1010

Do dziewczyn pracujacych na sun flower

Polecane posty

Gość głupota
nie nie :)) ja wykonuje podklad porcelanowy :) on jet po prostu super :) trzyma ie super plytki, nie podchodzi powietrzem itp. Nakladam akryl (bo ma super wytrzymalosc) i wykanczam zelem :) oczywiscie wszystko cieniutka warstwa ;)

Gość Lilitha
Ale całe paznokcie też robi się z porcelany. Na SF poszukaj. Jest termoutwardalna i uv bodajże. Trwałością przypomina akryl.

Gość ales ty
ales ty głupiutka lili...cos tam

Gość Lilitha
Po czym wnosisz, że ja jestem "głupiutka"? Nie znasz mnie. Jeśli chcesz ze mną podyskutować to proszę bardzo. Czasem lubię porozmawiać z kimś na samym dnie intelektualnym, bo bardzo mi to poprawia humor, więc słucham Ciebie "geniuszu"

Gość TIPSERKA
HEJ.ZACZYNAM PRZYGODE Z SF DOTYCHCZS PRACOWALAM NA NAILS COMPANY-FIRME NADAL UWAZAM ZA REWELACYJNA,ALE SZUKAM CZEGOS NOWEGO,NIE UKRYWAM ZE ZACHECA MNIE CENA-NAILS JEST DROZSZY-DZIEWCZYNY JESTEM WYKFALIKOWANA STYLISTKA Z CERTYFIKATEM I NIE MAM NIC DO DZIEWCZYN-SAMOUKOW ,ALE JAK SLYSZE CENE 30ZETA TO MNIE ZLOSC BIERZE.PRZYPOMINA MI SIE JEDNA Z KLIJETEK KTORA BYLA ZNIESMACZONA CENA 60ZL ZA MOJA USLUGE BO POPRZEDNIO ZAPLACILA 40.GDY ZAPYTALAM CZY BYLA ZADOWOLONA Z USLUGI STWIERDZILA ZE MOGLYBY SIE DLUZEJ TRZYMAC.TRZYMALY5(!)DNI. WEDLUG MNIE JAK SIE COS ROBI NAPRAWDE DOBRZE TO TRZEBA SIE CENIC,INACZEJ INNI TEZ NAS NIE DOCENIA.ZYCZE WIECEJ WIARY I ZAUFANIA DO KURSOW(PROFESJONALNYCH).CZY KTORAS PRACOWALA NA NAILSIE I SF?BEDE WDZIECZNA ZA OPINIE

Gość Rampoli
Witam serdecznie planuję zmienić moje dotychczasowe żele na te z Sun Flower. Bardzo proszę o odpowiedzi na kilka pytań (jeśli się powtarzały, to z góry przepraszam). 1. Czy żel jednofazowy różowy (1Phase Pink) jest przezroczystym różowym czy takim mlecznym mętnym? Czy można w niego wtapiać ozdoby i czy bardzo zmieni kolor frencha? 2. żel do frencha Biały Delikatny - czy używała któraś? czy lepiej kupić French Neonową, French Hologramowy? Jakich frenchów używacie?? 3. Czy używałyście może Tip Blender?? Faktyznie łatwiej się piłuje tą granicę pomiędzy naturalną płytką a tipsem, czy to 'pic na wodę' i szkoda kasy?? 4. Czy kupić sam Nail Prep czy Primer Bezkwasowy też?? 5. Czytałam słabe opinie na temat żeli nabłyszczających... Jakimi z Sun Flower nabłyszczacie?? Czy warto jednak lepiej kupić np. Błysk, czy Jednofazowy Clear2 też będzie super i szkoda kasy już na Błysk. Bardzo dziękuję z góry za rady!!!!