Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę...

Pamiętacie taki film?

Polecane posty

Gość proszę...

W latach dziewięćdziesiątych oglądałam w telewizji film, choć równie dobrze to mógł być odcinek jakiegoś serialu ale wydaje mi się jednak, że to był film. Nie pamiętam już opowiadał już cały film ale powiem co z niego wryło mi się w pamięć. Był tam jakiś naukowiec, który opracował urządzenie, które umożliwiało zapisanie jakby na kasecie myśli człowieka. Była taka scena, kiedy chyba jego wlasne dziecko, chyba mały synek, założył sobie na głowę to urządzenie i włączył odtwarzanie. Akurat odtworzył "nagranie", którego dokonał jakiś dorosły mężczyzna uprawiający seks z kobietą i to wywołało szok u tego dziecka. Potem była inna ciekawa scena. Chyba ten wynalazca albo ktoś inny, w chwili zawału serca i śmierci założył sobie na głowę to urządzenie i zapisał te straszne odczucia. Potem ktoś inny włożył urządzenie i odtworzył to nagranie i chyba albo prawie umarł w wyniku tego albo umarł. Ktoś oglądał ten film? Ktoś może pamięta tytuł? Przecież chyba skoro był w telewizji, to musiało go trochę osób oglądać:)?

Gość sahara girl
świat według Bundych ;)

Gość proszę...
oj z taką pomocą to się schowaj, to był jakiś film sensacyjny

Gość proszę...
up

Gość gumisie
raczej jakiś horror albo science fiction...kojarzę ten film....zwłaszcza tą scenę erotyczną ale nijak nie pamiętam tytułu

też pamiętam ten film...była tam też scena że ktoś sobie zapętlił taśmę z orgazmem i od tego umarł na serce i był też zapis tego co się czuje jak sie umiera...kurcze fajny był film, ale też ni choloery nie pamiętam tytułu, ale to na 100% był film, a nie serial.

Gość proszę...
dzięki chociaż za to:)

Gość proszę...
to chyba był właśnie film science fiction

bylam na tym w kinie, ale tytulu nie pamietam:(. Jedna z glownych rol, grala tam chyba czarna aktorka, ktora samotnie wychowywala syna.

Gość proszę...
lili a w którym roku byłaś na tym w kinie? bo serial "po tamtej stronie" był w latach 1995-2002, a mi się wydaje, że widziałem to w telewizji najpóźniej w 1995 roku. Poza tym, jeśli byłaś na tym w kinie to nie mógł być serial

tematyka tego o czym piszesz jest bardzo podobna do \"Dziwne dni \" . ale to nie ten którego szukasz

Gość proszę...
i pamiętacie, czy to był film czarno biały czy kolorowy? mi się wydaje, że kolorowy, bo znalazłem jeden film, który mógłby być o tym na zagranicznym serwisie filmowym, ale on jest czarno biały a poza tym nie mogę znaleźć streszczenia:(

Gość proszę...
Wielkie dzieki! chyba to rzeczywiscie ten film, i okazuje sie ze z 1996 roku:)

Gość proszę...
o kurcze, ten film brainstorm z 1983 tez mi wyglada na ten, ktorego szukam:)

Gość proszę...
teraz mam na mysli ten od se510i hej se510i, skad wiedziales, wiedzialas:)?

Gość proszę...
czemu mi zalezy? bo chcialbym znow zobaczyc ten film:)

Gość proszę...
cos mi sie wydaje ze rezyser filmu dziwne dni wzorowal sie na flmie brainstorm:)

Gość se510i
za dużo telewizji w dzieciństwie:P filmu nie pamiętałem co najwyżej Walken'a...tytuł znaleziony pzy pomocy googli:P