Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AHIOHLICZKA

Byłam na super weselu, nigdy sie tak nie bawiłam,mowie wam

Polecane posty

Gość AHIOHLICZKA

Około godz. 18 rozpoczęła się zabawa…Powiem Wam, że przetrwałam do 5 nad ranem…. bo skończyło się o 5 rano…W trakcie wesela, zespół który grał…a grał pięknie…organizował konkursy dla nowożeńców i gości..np.młoda żona szukała z zawiązanymi oczami swojego męża macając tyłki innych facetów....iihihi albo odbył się mecz piłki nożnej, czyli główki kapusty...panny kontra mężatki...a na dodadtek wszystkie w męskich butach .…no cudownie…ale najlepsze co było to….występ fakira z wężem…nożami…szkłem na podłodze…samego wesela nie muszę Wam opisywać, wszyscy wiecie jak to jest…jedzenie, wódka, tańce, śpiewanie…rozmowy z dawno niewidzianą rodziną…jednym słowem …zaje…ście. A po weselu ….do hotelu spać…tylko 2 kroki…na górę…Dziś, kiedy to piszę…jeszcze jestem obolała od tego tańczenia…nie mogę dojść do siebie…jednym słowem …posssszzzłam równo…OBTANCOWALI MNIE WSZYSCY NAWET 15 LETNI SYN MOJEJ KUZYNKI hihihihi..do upadu. O!!….i najważniejsze…moja córka złapała welon a jej facet złapał krawat…hahahaha możliwe że coś z tego będzie….może następne wesele??!!!

Gość dwqdde
i z czego rżysz,..wesele jak wesele..moje były wiekszeE!!

Gość dwqdde
i kazdy cie obmacał??hehe

Gość no i co z tegod
chwalisz sie czy sie żalisz?

Gość no i co z tegod
chwalisz sie czy sie żalisz?

Gość pokode
zazdroszcze:(tez bym se poszła na weslicho jakies, ale u mnie jikt nie chce ronic wesel

Gość fsdsfdgfds
Ekhm.... to tak na serio o tych opisanych konkursach????

Gość fsdsfdgfds
ciskanie kapustą, męskie, używane buty na stopach ubranych w suknie kobiet, macanie mężczyzn po tyłkach... ? naprawdę ludzie TAK się bawią i im się to podoba????????!

Gość PROWOKACJA przecież
:) Dziewczyna próbuje kpić z pojęcia "dobrego wesela", jakie podobno króluje na tym forum (przynajmniej takie jest przekonanie). Czyli wieś śpiewa, wieś się cieszy. Prowokacja marna moim zdaniem, ale jak widać ktoś się nabrał :)

Gość 12e23e23e213e
uwierz mi naprawde im sie to podoba!! hehe i to szczegolnie starym zboczonym babom:)

Gość AHIOHLICZKA
to nie jest prowokacja

Gość przestańcie chrzanić bzdury
a to niby wiocha a to obciach a te konkursy to dno a muzyczka to siaka 😠 o czym wy tu pier..... jak przychodzi co do czego to zasuwacie wszyscy tłumnie za darmo się pobawić -kupujac jakis nądzny toster albo odkurzacz z biedronki i po co to zakłamanie ????????

Gość 90 par robi takie wesela
i prawda jakość zabawy zależy od ilości wódki tam wypitej i dłuugo nic tego nie zmieni🖐️

Gość 90 par robi takie wesela
miało być 90 %

Gość też tego nie rozumiem
co wam przeszkadza ze wsi cyz z miasta...kazdy aby krytykuje a potem sie bawia zajebi... po cholere gadac glupoty... boze potraficie tylko krytykowac tez bylam na wielu weselach i takie sa najlepsze a nie jakies dretwe..moze jeszcze orkiestre z filharmoni zamowcie a nie zespol :/ zakłamani oszusci

Gość LUBIMY SIE WSZYSCY BAWIĆ
TAKA JEST PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!! i przestańcie się obłudnie prężyć i popisywać ! ja lubię kino teatr często zaglądam do operetki wręcz ja uwielbiamy! ale jak mam okazję być na jakimś swojskim weselu to cieszę się jak dziecko 🖐️

Gość wielkie HALO
z małej wioski!