Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwww

kto to jest moher?? czesto to słysze....

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwwwwwww

na pewno ktos zwiazany z kościołem

Gość to sa takie babcie
zaslepione postacia ojca rydzyka nazwa moherowe berety zwiazana jest z tym, ze te babcie takie berety nosza :P

Gość oolga
moher to taki rodzaj mięciutkiej włóczki... najczęściej widywany w formie beretów u starszych pań :))

Gość wwwwwwwwwwwwwww
ano własnie o moherowych beretach słyszałam, konkretnie to cos gadano o naukach małzenskich - ze moherowe berety robią same problemy

\"moherowy beret\" - dawniej: slangowo dewotka. Zwrot ten został wypromowany przez lidera proniemieckiej partii PO, w ramach niszczenia polskiej tradycji i kultury, a docelowo wprowadzenia Polski do superpaństwa \"Unia Europejska\" i pozbawienia nas niepodległości. Obecnie w Polsce wszyscy katolicy są nazywani \"moherami\" i wolą nie przyznawać się do swojej wiary. Zamiast tego udają powszechnie lubianych homoseksualistów.

skun, prowokujący post, zaraz po Tobie pewnie pojadą i dobrze :P A skoro \"wszyscy katolicy są nazywani \"moherami\" i wolą nie przyznawać się do swojej wiary\", to znaczy, że wszyscy katolicy są głupcami i nie mają własnego zdania ;) 🖐️

No, może trochę przesadziłem. Ale na pewno do tej grupy wpadają wszyscy, którzy *NIE ATAKUJĄ* pana Rydzyka. Na przykład: - Widziałeś co Rydzyk zrobił? - Daj mi spokój, nie wiem czemu go tak ciągle atakują. - O, moher!

Gość Wicio xD
są to pochody bezzębnych góralek z krópówek strzelających z kotów w czasie corocznych obchodów święta kaktusa ... joke oczywiście ;)