Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupa gnoju

Do stanowczej

Polecane posty

Gość kupa gnoju

Twoj topic sie nie otwiera. Nie mowie Ci co masz zrobic. Twoj rozum i Twoje serce musza CI powiedziec. Czy to jedyna sytuacja gdy zle Cie nazwal? Czy wczesniej nie potrzasnal Toba np? Jak dasz mu szanse nie dawaj nastepnej bo tak bedzie w kolko. Mozna sie zdenerwowac ale nazywanie najblizszej osoby w ten sposob nie jest czyms normalnym. Skoro tak zareagowal z blahego powodu, to jakby reagowal gdybys zrobila jakies glupstwo? Ja odeszlabym. Moze porozmawialabym z nim powaznie i powiedzialabym ze jesli jeszcze raz mnie tak potraktuje to z nami koniec. Szanuj siebie.

jakie to trudne, nie wiem czy chce mu wybaczyc, moze nie czy chce, ale czy warto. Juz wczesniej slyszalam te teksty. Przymykalam oko, i obrazalam sie na dzien, ale teraz juz we mnie cos peklo. Dac ostatnią szanse//???

Gość a ja powiem tak.....
jesli to było pierwszy raz - można dac szanse. Jeśli to się powtarza - to się będzie zawsze powtarzało

Gość ja-
hmm mam podobna sytuacje tylko ze to ja czesto ublizam mojemu facetowi.. glupio sie do tego przyznawac jednak to prawda . ale jest tak od kad pamietam i wlasciwie nie wiem od czego sie zaczelo... on mowi do mnie kochanie, myszko, rybko, kwiatuszku, sloneczko itp a ja debilu, idioto . wrrr sama jestem na siebie zla jka to teraz przeycztalam jestesmy ze soba dwa lata i od ok tygodnia mowi ze juz mu to przeszkadza - nie dziwie sie jednak nie potrafie tego zmienic. :/

Gość ja-
kurcze wlasnie nie wiem.. nmaprawde tego nie da sie opisac tak bylo od ponad dwoch lat i tak zostalo.. czasem nie chce tego powiedziec jednak to mowie wiem ze jest mu przykro bo np nieraz plakal i prosil zebym to zmienila jednak nie potrafie!