Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator kobiecych wdzięków

Ostra baba, niewyparzony język to bilet do samotności

Polecane posty

Dziewczyny, jeżeli w życiu codziennym będziecie takie ostre, stanowcze i pyskate jak na Kafe, to każdy normalny chłop od was ucieknie! Chyba, że jędze wychodzą z Was tylko anonimowo tutaj a w życiu udajecie ciepłe i miłe kobietki. Ale to już zakłamanie.

Zołza nie znajdzie partnera na stałe i nawet jak jest ładna to każdy facet ją tylko będzie chciał zaliczyć i uciec gdzie pieprz rośnie przed jej podłym charakterkiem.

Gość fdser
nie zgadzam sie .Znam wiele plotkar , ktore maja faceta.OStre laski maja powodzenie

Mnie się wydaje, że one teakie ostre to są tylko tutaj bo mogą :) Na szczęście poza zołzowatymi krzykaczkami sa tutaj też normalni ludzie :)

Gość ojezusie
ktos chyba musi pomysleć nad tym co pisze :P i zrewidować swój słownik :P co ma plotkara do ostrej laski??? :o wtórny analfabetyzm się kłania :P

oJ, na Kafe to same jędze siedzą, kłótliwe, dożarte i zapatrzone w siebie. Jak Wy w ogóle z takimi charakterkami dajecie sobie radę w życiu? Przecież większości z Was nie da się lubić!

Gość lhfv
Z moimch oserwacji wunika, ze najlepiej w życiu maja właśnie jędze z niewyparzonym jezykiem. Czesto do tego wyszaleją sie za młodu i znajduja sobie póxniej faceta, który tanczy jak im zagrają.Z facetem dobrocia nic nie wskórasz tzn. one maja taka metodę marchewki i kija, to naprawde działa.

Kobieta powinna być wyważona w swoich reakcjach, łagodna, ciepła i ustępliwa.

Gość ostre baby
maja wieksze powodzenie niz ci sie wydaje :)

Hehe - ustępliwa :) Nie no beez przesady - laska też musi mieć swoje zdanie a nie dawać myśleć facetowi za siebie :)

Bzdura! Mądra kobieta wie, że z dużym pyskiem daleko w życiu nie zajedzie. Bycie miłym i nie pyskowanie jest przepustką do szczęścia kobiety. A jędze lubią tylko pantoflarze i masochiści.

W sporach ktoś musi odpuścić, ustąpić i zwykle jest to kobieta, inaczej facet czuje się niemęski.

zresztą faceci są mądrzejsi, więc to oni zwykle maja rację w sporach.

Gość anita1980
ja jestem czasami ostrą i stanowczą kobietą i wiem ze to męzczyzn odstrasza, faceci boją się takich kobiet, wolę takie które im ulegaja, , pewnie zaraz napiszą że tak nie jet, ale tak jest!

Gość aggg--------------
obserwator kobiecych wdzięków ale pierdoly opowiadasz ;|

anita--> mądra z Ciebie kobieta:)

\"Kobieta powinna być wyważona w swoich reakcjach, łagodna, ciepła i ustępliwa i miła\" no nieee pierdolicie towarzyszu obserwatorze, jak chory w malignie.Kup sobie świnkę morską albo preskiego kotka :P

Może nie chodzi o to, że faceci boją się wredot, po prostu ich nie lubią i nie zakochają się w kimś takim, najwyżej poużywają. Kto by chciał mieć taką żonę????

Gość kdolo
codziennie widzę że jest dokładnie odwrotnie. Te mile, łagodne sa notorycznie zdradzane, facet wie że zawsze wybaczą. W pracy nie awansuja, bo wyprzedzają je te pyskate. Takie czasy nie warto być dobrą kobietą, bo i tak nikt tego nie doceni. Moja rada mieć wszystko w nosie i inwestować w siebie w wykształcenie wyglad, nawet kosztem faceta.

\"Bycie miłym i nie pyskowanie jest przepustką do szczęścia kobiety. A jędze lubią tylko pantoflarze i masochiści\". jezuuu, co za bzdura :D taak, będę dla wszytskich miła i nie będę pyskowała, to będę szczęśliwa. szczególnie wtedy, kiedy ci, dla których jestem miła (bo przez to jestem przecież szczęsliwa) irytują mnie do granic możliwości. taak, na pewno duszenie w sobie wszystkiego, co mnie wkurza i ciche przytakiwanie temu, z czym się nie zgadzam zaprowadzi mnie na szczyty szczęśliwości :P już, od dzisiaj wprowadzam w życie tą receptę na szczęście :P i nie wiem czy pantoflarze tak lubią jędze, nie znam się :P ale wiem, że na pewno większosć jędz nie lubi pantoflarzy :P budzą w nich agresję :P

Gość Drauga
Pouzywaja? Hahhahahahhahah Chyba ona ich pouzywa :D

Może inaczej do Was dotrę... Czy kobieta chciałaby mieć wiecznie wściekającą się, nieustępująca w niczym , niesympatyczną i domagająca się całkowitej uwagi przyjaciółkę???

Gość pfffffffffffffffffffffffffffff
Marusia dokładnie, damny im sobie wejśc na głowę,. Nie chodzi o to-trzeba wszystko odpowiednio wywarzyć:P

Gość kdolo
najlepsza na faceta jest metoda marcheki i kija, naprzemienny prysznic, raz miła raz jędza w zaleznosci od okoliczności. Nie wolno sobie dać wejsć na głowe facet tego nie doceni, nie będzie szanował kobiety, która ulega mu we wszystkim

marusia--> i jesteś może w szczęśliwym związku? Zostaniesz jędzą, bo masz taki charakter, a tego nie da się zmienić...masz po prostu pecha, że taka jesteś. Nie lubisz pantoflarzy, ok ale gwarantuję Ci, że "nie pantoflarz" będzie wolał kobietę o łagodnym charakterze od wściekłego babiszona.

Gość Drauga
TAK!!!! I taka wrednie komentujaca inne baby!! I zeby inteligentna byla i zlosliwa, i ladna tez troche - tak zeby ta zlosliwosc nie byla zazdrooscia podszyta. Hmmm... To brzmi jak opis mojej najlepszej przyjaciolki!!!!

Gość kdolo
do obserwatora---> mam rozumieć ze masz w domu non stop taka jazdę? Widocznie zasługujesz. Jeżeli kobieta ma w domu kochajacego, miłego faceta, który sprzata po sobie i nie upija sie regularnie to nawet jedza w domu zamieni się w miłą kobietkę.

Gość obserwator kobiecych wdziękó
Nie! Metoda marchewki i kija jest beznadziejna! Wiem, bo pan Stasiu spod 7 testował na moim anusie i marchewkę i kij