Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalona 85

Wakacyjny romans lub zauroczenie!!!???

Polecane posty

Gość Szalona 85

Dziewczyny chetnie podziele się z wami moim przezyciem, które spotkało mnie ostatnio.Otóż właśnie dzisiaj wróciłam z wakacji z Turcji.pojechałam tam z chłopakiem i bratem.I pierwszego dnia zobaczyłam kelnera.....Kurcze, dziewczyny......po prostu jakby ktos mi przywalił w łeb.Był tak niesamowity, Turek, tak piękny, że wzroku nie mogłam od niego oderwać.A musze przyzać, że mój chłopak, z którym jestem 2 lata , też jest bardzo przystojny i tez w typie tureckim.ale ten Turek tak strasznie siedzi mi w glowie.chłopak był tak zajety pracą , że szczerze mowiąc nawet nie zwrócił na mnie uwagi, ale co z tego...sama dorobiłam sobie całą ideologie pt. jak to by było gdybym miała z nim romans......ech....i sama jestem sobie winna , bo nie mogę myśleć o niczym innym. Jaki z tego morał - nie jezdzic na wakacje, czy wyłączyć myslenie?? Przeciez nigdy w zyciu nie zdradziłabym swojego chłopaka a tu psychika spłatała mi takiego figla, że zastanawiam się czy do tego mojego Turka nie napisać............JESTEM SZALONA!!!!!POMÓŻCIE BŁAGAM BO WARIUJE!!!!!

Gość Goryliov
przeciez to jest normalne, fantazje fatazjami... Twoj facet pewnie nie takie ma

Gość tatlim canim
znam to skąds ///.......;/

Gość Szalona 85
kocham go! bede go żywiła i ubierała byleby tylko był ze mną.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
mam tak samo i tez chodzi o Turka, lezac w wannie mysle o Nim, zasypiajac o Nim, fantazja podsuwa mi dziwne wyobrazenia tego co mogloby byc miedzy nami, wyczekuje go w siecie, gadamy godzinami, czas mija jak szalony , cos mnie opetalo

Gość dobrze znam tamten swiat
poj***lo was laski czy co? z cepem kelnerem, ktory ledwie umie mowic po turecku? pewnie jest kurdem , bo to oni po hotelach pracuja jako kelnerzy. jeszcze bedzie cepa utrzymywac! a on za 2 dni znajdzie sobie nastepna, najlepiej ruska, bo sie bardziej i latwiej k**wia niz polki.

Gość skjcoicjivjca
O jaaa.... ja Cie znam! heheh :d jaki ten świat mały :D

Gość czysta zlosc
he wiem o czym mowisz..mam faceta prawie 3 lata, ale czasami jak zobacze jakiegos goscia (nie wiem co musi w sobie miec) to przykleilabym sie do niego tam gdzie go zobaczylam hehe... pozniej mysle jeszcze troche i mi przechodzi. jesli zalezy ci na facecie to nie podsycaj tych fantazji

Dziewczyny nie pakujcie się w to! Ja naiwna idiotka zakochałam sie w Turku. Dzwonił, mowil, że kocha, slał sms-y. Przez przypadek dowiedzialam się, że takich jak ja on ma na pęczki. Hayrettin Koldas- znacie?

Gość Szalona 85
a niech się dzieje co chce. wszystkie sprawy zamykam tu , pakuje się i wyjeżdżam do mojego ukochanego Turka.

Hayrettin Koldas? Ja znam! Mily, czarujący, uprzejmy. Z calego Sun Club chyba najlepiej po angielsku mowił. Przez cale wakacje dzwonil codziennie, pisał, ze kocha i tęskni. jak tylko wakacje sie skończyły zerwał kontakt. Potem sie dowiedziałam, że to tylko taka zabawa dla tych kolesi. Rozkochuja w sobie jak najwięcej dziewczyn, a potem chwala sie przed kolegami ile smsow i telefonow dostaja - wygrywa ten ktory zaliczyl jak najwięcej. Dla niego to tylko zabawa, dla mnie złamane serce i przeświadczenie, ze jestem tania dziwka.

Gość ale te baby glupie sa
:o

Głupie do potęgi - wątek "Hayrettin Koldas" cinie sie na forum gazety http://forum.gazeta.pl/forum/w,660,74602621,,czy_byl_ktos_w_hotelu_SUN_CLUB_SIDE.html?v=2&wv.x=2 tam co niektore, to nawet pękaja z dumy ze zaszły w ciążę z Turkiem

cos link nie wchodzi. w każdym razie forum turcja na gazeta.pl wątek: czy byl ktoś w hotelu SUN CLUB SIDE

Cześć. Mam taki sam problem. Mam 19 lat i niedawno wróciłąm z Turcji. Pozanałam tam barmana,który pracował w naszym hotelu i jest nieziemsko przystojny. Najpierw tylko uśmiechaliśmy się do siebie.potem zaczął zagadywać i spotkaliśmy się dwa razy. Na drugim spotkaniu siedzieliśmy na plaży i on najpierw zaczął mnie tylko obejmować. Potem jakieś pocałunki aż wreszcie zaczął dotykać moich piersi a druga ręka wędrowała mu po moich udach coraz wyżej i znalazła się tam gdzie chyba nie powinna. Ale najdziwniejsze,że nie przekszkadzało mi to,pytał,czy się zgadzam i jak coś miałam mu powiedzieć żeby przestał. Nie potrafiłam mu odmówić...ten uśmiech... a potem zapytał czy jestem dziewicą i jak odpowiedziałam,że tak poprosił,żebym spojrzała mu w oczy i powiedział,że nie zrobi nic czego bym nie chciała. No a teraz tak KOSZMARNIE za nim tęsknie! za tym uśmiechem,wzrokiem,dotykiem...

dziewczynyyy co wy macie z tymi turkami? :D wszystkie swoje wakacyjne romanse trwają tylko do 3 dni po powrocie z wakacji :P później magia znika i wracam do swojego życia, tak było tez w tym roku (:

wiem,że to niby tylko wakcje itd. ale nie mogę przestać o Nim myśleć... o jego uśmiechu...