Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m ma a a

lepiej kochac sie w dni nie plodne by pewnosc po tabletkach byla lepsza??

Polecane posty

Gość m ma a a

Boje sie ze biorąc tabletki anty i tak wpadne...moze powinnam je brac a jednoczesnie kochac sie z facetem tylko po obliczeniu moich dni nieplodnych...?co o tym myslicie?

Gość no takkkkk
tabsy nie dają 100% pewności...były tu zresztą topiki o wpadkach przy stosowaniu tabsów...to lepiej używaj gumki wtedy będziesz mogła się kochać kiedy będziesz chciała...

Gość sssaczek
a jak okreslisz dni płodne skoro bierzesz tabletki???

Gość jest taka opcja
no wlasnie nie ma czegos takiego jak dni nieplodne i plodne podczas brania pigulek anty ;)

Gość ale jak możesz
obliczyć swoje dni płodne przy tabletkach? tabletki powodują że jesteś na okrągło zabezpieczona 24h/dobe niema dni płodnych i niepłodnych twój cykl jest całkowicie zatrzymany a a krwawienia niesą naturalnym okresem ale wywołanym przez hormony. oczywiście jeśli bierzeż je codziennie regularnie tak jak w ulotce pisze

Gość zrezygnuj z seksu
zaoszczedzisz przynajmniej na kasie i bedziesz miala pewnosc bo jak narazie osmieszasz sie (jakby te cholerne tabletki byly jakas witaminka C ktora sie wyzbywa po kazdym siknieciu :O )

jasne że nie ma sie dni płodnych! moim zdaniem tabletki dają 100% pewności bo sama biorę pół roku i nie pamiętam już seksu z gumką. tabletki hamują owulację i przy braniu tabletek nie masz jej wogóle i zagęszczają śluz w szyjce macicy więc zajście w ciążę jest niemożliwe! te dziewczyny które zachodzą w ciążę przy tabletkach to pewnie brały nieregularnie, albo zwymiotowały tabletkę i nie przyznały sie do tego i złożyły na tabletki że nieskutkują! a to nie prawda! tak jak mówiłam biorę tabletki już długo a w ciąży nie byłam i nie jestem! napisz do mnie na maila to mogę ci pomóc bo odeznana jestem jeśli chodzi o tabletki.Pozrrówki :)

Gość zrezygnuj z seksu