Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toratora

Jakie macie talenty???

Polecane posty

eee raczej w życiu codziennym nie lubię się chwalić ;) ale za to jestem dość bezczelna ... co uważam za dobrą cechę, bo jak to mówią ... w życiu sobie poradzę :D

Gość ljkhertg
a ja ukończyłam szkoły muzyczne I i II st, gram na skrzypcach, fortepianie, śpiewam(emisja u Zapendowskiej), świetnie tańczę(taniec towarz, klasyczny, współczesny, hip-hopp), wspaniale gotuję, mam talent aktorski, jestem świttnym psychologiem, znam się na medycynie i właśnie konczę prawo i chce zostać adwokatem(czeka mnie aplikacja) to sie nazywa mieć talenty, wszechstronność..taaaaa :-)

Gość ljkhertg
mam talent językowy ale za cholerę mi się nie chce nauczyć angileskiego, jakby tego było mało moja matka jest anglistką :-)

kynologię mam niemal w małym palcu.. jestem dobry w przedmiotach ścisłych..matma, fiza.. potrafię gotować.. uwielbiam grać i bawić się piłką nożną..

Deli wyluzuj, ja se tylko zartuje:) no prosze ilu mamy t zdolnych i utalentowanych:)

Sami utalentowani ludzie tutaj, ale jakoś w życiu codziennym takich rzadko spotykam... hmmm... Nie posiadam talentów. Talent to dla mnie zbyt duże słowo, ale... Mam jakiś tam zmysł plastyczny. Lubię taniec i już od kilku lat tańczę, niektórzy wpadają w zachwyt, ale to bardzo średnie. Nic profesjonalnego, a raczej osobistego. Podobno mam predyspozycje do gry w koszykówkę, ale wolę ją oglądać w męskim wydaniu. Ładnie piszę, mam bogatą wyobraźnię. Podobno. I swój styl. Oryginalność. To nie moja słowa. Umiejętność ładnego wysławiania się i perswazji. Robię smaczne makarony i niezłe ciasta. Jestem dotykowcem i błyskawicznie odczytuję emocje innych. Poza tym resztą zajmuję się bardzo sporadycznie, zdjęcia robię na wakacjach, choć studiuję język, mówię nim średnio płynnie, bo uczę się przez praktykę, a tej mi w tym kraju bardzo brakuje. Mam nietypowy sposób uczenia się i wszystko pojmuję przez emocje. Ale dobrze, że inni posiadają tak wiele talentów, będę się miała od kogo uczyć, kogo słuchać, na kogo patrzeć i w co sie ubierać:).

Ale żeby nauczyć się grać na pianinie (na przykład) trzeba mieć pewne predyspozycje, trzeba mieć przede wszystkim słuch muzyczny i wyczucie rytmu .... tak samo ze śpiewaniem ...

Gość ja mam czarny pas w ponizaniu

Gość oooooooooooooooooooooo
jestem Idigo :D

Gość oooooooooooooooooooooo
Indigo*

Delicious_ gratuluję! może niektórzy odbiorą to jako przechwalanie ale ja..nie :) gratuluję tak wielu talentów. Ciekawa jestem czy według Was nasze talenty pozwalają nam być szczęśliwymi, pozwalają nam w realizacji naszych życiowych celów, marzeń? mam wrażenie ze taki np. Delicius_ łatwiej doznaje szczęścia, i że jego talenty pomagaja mu spełnic marzenie, np. wyjazd do jakiegos kraju anglojęzycznego. zastanawialiście sie kiedyś nad tym?? ja ostatnio dostrzegałam ścisły zwiazek między talentami a naszymi marzeniami :) niestety bądź stety temat talentów, opowiadanie o nich zawsze będzie miał charakter chwalenia sie ale nie uwazam to za cos złego, warto czasami chyba uświadomić sobie niektóre nasze zalety :)

hehe no chłopcem nie jestem ale masz racje :P Bardzo chciałabym może nie wyjechać za granicę, ale pracować z dziećmi, uczyć ich języka ... ale moim największym marzeniem jest zostać dziennikarzem lub wychowawcą w zakładzie karnym. resocjalizacja jest moją pasją, może dlatego że wychowałam się na osiedlu, na którym bójki i przestępstwa były na porządku dziennym, a mój były facet siedzi za rozbój i pobicie ze skutkiem śmiertelnym :( ale jakos zawsze odstawałam od tych "znajomych" ... to ja zawsze dobrze się uczyłam i nie przesiadywałam z nimi pod blokiem tylko odrabiałam lekcje w domu. nie nosiłam bluz z kapturem jak inne dziewczyny i nie piłam piwa na ogródku przedszkolnym :) mimo tego że byłam inna udało mi się skłonić kilku kolegów do pracy, do uczęszczania do szkoł, Ci ludzie naprawdę się zmienili ... może nie tak bardzo jakbym tego chciała ale mimo wszystko jestem zadowolona nawet z faktu, ze zamiast "szłem" mówią już "szedłem" :) i to dla mne jest piękne, widzieć jak pod Twoim wpływem czlowiek, który dotychczas był zły, budził strach, zmienia sie na lepsze :) Co do muzyki ... niestety teraz nie mam juz szans na kariere muzyczną, pluję sobie w brodę za to, że zrezygnowałam :O ale na szczęscie zostały wspomnienia ze Szkoły Muzycznej, z wielkiego zamykanego na klucz strychu, w którym znajdowało się mnóstwo zakurzonych instrumentów, i który od czasu do czasu był otwarty co dla nas dzieci było naprawdę frajdą :P

sorki za moje męskie podejście do Ciebie...pokierowałam się nickiem :) Piękne jest to co piszesz, masz talent, starasz sie go wykorzystać nie tylko dla siebie, ale tez dla innych :) potrzeba takich ludzi! Dla mnie taka praca w zakładzie karnym jest ciężką i chyba ciut niewdzięczną pracą...nie wiem czy podołałabym temu wyzwaniu. Podziwiam Ludzi którzy obok swojego szczęścia, starają sie uszczęśliwić, zmienić na lepsze życie innych. Gdyby każdy miał takie marzenia....

Gość makatma
myślę że talent ma kazdy, jedni do złego inni do dobrego :) ale czy te nasze talenty dają nam szczęście?? oto jest pytanie ...

Gość kjsaksdla
rysuję i fotografuję :)

nie uważam aby mówienie o swoich talentach było przechwalaniem się. Każdy ma talent tylko czasem jest on ukryty. Jeśli ktoś nie widzi swojego talentu winien sie na chwilkę zatrzymać i popatrzeć w głąb siebie. \"Talenty są fascynującym dopełnieniem naszego \"człowieczeństwa\", są niejako na wyposażeniu każdej osoby ludzkiej, są darem od Boga, jest więc w nim pierwiastek Boski\" - zgadzam się z tym całkowicie :)

Gość szewczyk burczymucha
No coz,zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powabna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama – taka tęga, Moja siostra – taka mała, A ja jestem – samochwała!

a wierszach fajny :) chyba wszyscy go znamy :) a ja dziś sobie pomyślałam, że potrafię dążyć do wyznaczonego celu, jestem wytrwała i konsekwentna. jak naprawdę chcę być szczęśliwa to poszukuję tego szczęścia na każdym kroku. Uważam że może to być mój talent - talent do szczęścia :)

lilka007 \"warto czasami chyba uświadomić sobie niektóre nasze zalety\" Potrafię uświadomić sobie bez wypisywania moich talentów na forum. _________

Gość alinka80
a ja mysle ze wypisanie swoich talentow jeszcze nikomu nie zaszkodzilo :) dobry temat i ja tez cos dodam od siebie....moj talent to rozsmieszanie ludzi... uwielbiam gdy wokol mnie ludzie sa usmiechnieci nie lubie ponuractwa i nadecia :) dzieki moim talentom moge osiagac marzenia i cele i kierowac swiadomie moim zyciem:)