Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to jest zaufanie

mam dostep na maila mego faceta i co mam robic?

Polecane posty

Gość co to jest zaufanie

jestesmy razem 3 miesiace a on tydzien temu przez pomylke logujac sie na konto nacisnal aby komputer zapamietal haslo a ja to odkrylam dzisiaj.... co teraz? powiedziec mu ?

Gość ja bym nie mowila ze znam
haslo, ale tez bym nie zagladala do jego maila. Zostawilabym sobie to jaka deske ratunku jak bedzie budzil podejrzenia. A swoja droga to moj facet sam mi podal haslo do maili, nawet nie prosilam :)

Gość liderc
Powiedziałabym mu o tym. Uważam że w związku trzeba mieć prywatność. Ale chyba jestem dziwna:O

Gość co to jest zaufanie
weszlam tylko raz na jego maila ale juz tego nie robie ... po 2 w ustawieniach on moglby sprawdzic ze wchodzilam o tej porze i o tej plus moje ip sie wyswietla nie bede tam zagladala, mam zaufanie do niego ale powiem szczerze, ze jak cos bedzie budzilo moje podejrzenia to zajrze!

Gość co to jest zaufanie
nie wejde bo on to odkryje i tez zgadzam sie ze jak przyjdzie chcec na zdrade to niekoniecznie znajde dowody na jego mailu

Gość zdziwiona kaska
ja tez znam hasla i sobie sprawdzam co jakis czas wszystkie poczty jak mi sie nudzi. Pelna inwigilacja,oczywiscie tylko ja o tym wiem,nie wchodze w poczte w ktoea widze ze on jeszcze nie wchodzil.Ale zdziwilas mnie-widac ze ktos wlazil na poczte i moje ip sie wyswietla?ups,ale moj facet nie zna sie na tym na tyle chyba zeby to zauwazyc ze go sprawdzam hehe

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** ***
ja bym wyczyściła z kompa wszystkie zapamiętane hasła, albo nawet poprosiła go żeby to zrobił jeśli nie umiesz...na pocztę bym nie wchodziła bo po co? zresztą serwer pamięta czas ostatniego logowania więc jak będziesz korzystać z tego hasła to on sie w którymś momencie kapnie jeśli sprawdza pocztę przez www. jak mu powiesz o tym haśle i on zobaczy ze tam nie zaglądałaś, to nie będzie miał obaw ze mu nie ufasz, nie będzie miał obaw np dać ci się pobawić swoim telefonem...i pewnie zostawi na twoim kompie cale mnóstwo haseł...zrobi się nieostrożny i jak coś będzie kombinował nie fer to sie szybko wyda :D

Gość co to jest zaufanie
odkrylam na jego mailu ze mozna sprawdzic ostatnie logowanie plus numer ip.....wiec mogloby byc nieciekawie

Gość co to jest zaufanie
moze zrobie tak ze jak cos bedzie zle to tam zajrze:P

Ja znam hasła do maili, komunikatorów, allegro, pin do karty płatniczej. I pewnie 99% mi nie uwierzy, ale nie zaglądam w jego ustawienia ani nie grzebię w telefonie, no chyba, że uzgadniamy, że na allegro kupujemy coś na jego konto i to ja będę pilnować aukcji albo prosi, żebym przy robieniu zakupów zahaczyła o jego bankomat.

Gość zdziwiona kaska
a jak to sie sprawdza czy ktos wlazil ? a nie wiecie czy mozna sprawdzic historie wszystkich kontaktow na gg,tzn.osob z ktorymi kiedys pisal? Albo chociaz na mailu?

Gość pati019
Ja mam mojego i hasło gg i meila ale bardzo żadko zaglądam. Z resztą on nawet wie o tym, że znam te hasła. Na twoim miejscu bym mu nie mówiła. Kiedyś może Ci się przydać a jak mu teraz powiesz to później będziesz żałowała.

ja odradzam...mój znajomy właśnie na dniach wystąpił o rozwód...nie układało im sie mili iść na terapię...aż on odkrył że ona czytała maila które sobie pisał ze swoim przyjacielem...ona zrobiła mu awanturę że coś nie tak o niej napisał w mailu...facet skreślił od razu ich małżeństwo, a to on był stroną co zabiegała o zgodę i terapie i ogólnie bardziej się starała. dla facetów prywatność poczty jest bardzo ważna, zazwyczaj zrywają jak się dowiadują o inwigilacji

Gość bajeczka..
ja znam wszystkie jego hasła, komórkę biorę bez pytania i nawzajem. Nie mamy przed sobą żadnych tajemnic. Natomiast nie czytam mu maili czy gg, bo mu ufam i nie jest mi to do niczego potrzebne. Są związki, gdzie para dzieli sie wszystkim i wszystko co moje jest i Twoje, są jednak ludzie, którzy mają silne poczucie zachowania swojej prywatności dla siebie i tego nie zmienią. Trzeba znać swoje wzajemne zapatrywania na ten temat, wtedy nie będzie konfliktów.

facet podający swoje hasła do maili, to albo pantofel skonczony, albo nieźle ściemnia i... ma 20 innych kont, dla kazdej dupy inne :P

ja tez znam jego hasla bo nic przede mna nie ukrywa (albo mi sie tylko tak wydaje ;)) )ale nie zagladam! z reszta on nieraz przeglada maile przy mnie i nic tam nie widzialam niepokojacego ..:P

ponadto ja uważam że należy uszanować prywatność osób które piszą do naszych ukochanych, nawet jeśli w związku dzielimy się wszystkim...np kolega faceta może nie chcieć żebyście przeczytały o tym że np ma stulejkę albo złapał kiłę, albo ze płakał jak dziewczyna go puściła kantem, a wasza przyjaciółka pewnie by nie chciała żeby wasz facet wiedział o tym jaki zawód miłosny właśnie przeżyła albo ze sie leczy z grzybicy. należy szanować to ze ktoś pisze do bliskiej nam osoby o czymś prywatnym co jest przeznaczone tylko dla jej uszu. miałabym spory problem gdybym sie dowiedziała że facet mojej przyjaciółki czyta jej pocztę albo co gorsza archiwum gg i pewnie bym mu dała w mordę przy najbliższej okazji :?

nie ma niczego głupszego niz czytanie facetowi maili... jeden dosc udany związek moich znajomych sie przez to sypnął... głupia babska ciekawosc

z tym sie zgodze... ciekawosc zawsze jest.. chyba taka juz kobieca natura :) no ale mozna z tym walczyc, czego jestem zywym przykladem :P

Gość groszek z marchewką
Nie mów mu, że znasz hasło itp.., nie czytaj jego maili, facet pomysli że ejst "pod kloszem", pomysli, ze jestes desperatką, niepewna swej wartości itp... a to odstrasza

komiczne - e, taki dochodzący chłopak to faktycznie, ale my mieszkamy ze sobą parę lat, znamy się jak łyse konie, mamy potomka, a mój facet wie, jaka jestem i że nie mam zwyczaju zaglądać. Żądam poszanowania prywatności i daję to samo. Po co miałby chować hasła, skoro korzystamy z jednego kompa a ja w domu jestem znacznie dłużej niż on? gdybym była wścibska i tak wyciągnęłabym wszystkie hasła. On z kolei ma taką pracę, że gdyby chciał, przyprawiałby mi rogi na prawo i lewo. Zresztą, tylko kretyn daje się przyłapać na lewych mailach i smsach.

Gość zdzwiwiona kaska
ja inwigiluje mojego faceta,ale on o tym nic nie wie,to tak to chyba nie jest tak zle? Poza tym on nie ma tajemnic przede mna i sam czyta moje maile,a ja jego